Lifestyle|28.09.2024 21:12

Cardi B: Ο Offset την κατηγορεί ότι τον απάτησε όσο ήταν έγκυος στο παιδί τους κι εκείνη λέει «το έκανα»

Newsroom

O Offset κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του Cardi B ότι τον απάτησε κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της. Σε ένα Instagram live που έκανε η ράπερ, ο πρώην σύζυγός της παρενέβη, λέγοντάς της: «Πες την αλήθεια, βρέθηκες με άλλον, ενώ είχες το μωρό στην κοιλιά σου».

Αν κι εκείνη την ώρα, η ίδια δεν απάντησε, έκανε ένα tweet λίγο αργότερα, στο οποίο ανέφερε: «Και το έκανα», επιβεβαιώνοντας μάλλον έτσι την απιστία.

Η Cardi B, μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο ράπερ την απειλεί ότι θα πάρει πίσω όλα τα δώρα που της έχει χαρίσει, αν προχωρήσει τη ζωή της.

Κατά τη διάρκεια του live της στο Instagram, ανέφερε: «Ξέρετε τι βρίσκω τρελό; Αυτό το ότι πιστεύουν ότι μπορούν απλά να αγοράσουν μια σκ***. Δεν μπορείς να με αγοράσεις πια. Είναι τρελό να το πιστεύεις. Δεν είναι αρκετό πια αγάπη μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου φαίνεται αστείο. Με απειλείς ότι θα μου πάρεις τα πράγματα; Θες να παίξεις τέτοια παιχνίδια μαζί μου; Ας παίξουμε. Θες να τα πάρεις όλα επειδή προχωράω τη ζωή μου; Προχωράω. Εσύ γιατί δεν μπορείς;».

Η ράπερ έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί πριν δέκα περίπου μέρες. Έναν μήνα πριν, χώρισε με τον Offset.

ράπερCardi B