Lifestyle|29.09.2024 13:14

Kate Middleton: Σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο βγήκε στη δημοσιότητα

Newsroom

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), Τζέιμς Μίντλετον κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του, «Meet Ella: The Dog Who Saved My Life» πριν από λίγες ημέρες και είναι αφιερωμένο στη σκυλίτσα του.

Στο βιβλίο του ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας γράφει τόσο για την Ella, η οποία του επέτρεψε να αντιμετωπίσει ορισμένες δοκιμασίες στη ζωή, αναδεικνύει ωστόσο και τον ισχυρό δεσμό που ενώνει τον Βρετανό επιχειρηματία με την οικογένειά του.

Οι ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί

«Είμαστε μια ενωμένη οικογένεια. Είναι πάντα σημαντικό να έχετε υποστήριξη γύρω σας και να μην κάνετε πράγματα μόνοι σας. Το να μοιράζεστε βοηθά να έρθουν οι άνθρωποι κοντά. Η αγάπη και η υποστήριξή μου για την οικογένειά μου δεν είναι μόνο μια απλή ανάρτηση στο Instagram», δήλωσε με περηφάνια και συγκίνηση.

Για να δείξει την αγάπη που τρέφει για τους γονείς και τις αδελφές του, ο Τζέιμς Μίντλετον εικονογράφησε το βιβλίο του με ένα μοναδικό οικογενειακό πορτρέτο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έχει ενθουσιάσει τους ακολούθους της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί τους τελευταίους μήνες λόγω της μάχης της με τον καρκίνο. Στη φωτογραφία, ο Τζέιμς στέκεται δίπλα στους γονείς του, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, καθώς και στις δύο αδερφές του, Πίπα και Κέιτ.

Κέιτ Μίντλετον