Lifestyle|29.09.2024 18:40

Η Halle Berry πόζαρε με τρίχες στη μασχάλη και οι θαυμαστές της δεν το πήραν καλά

Newsroom

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) σόκαρε τους θαυμαστές της ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram στο οποίο δείχνει τις μασχάλες της με αρκετή τρίχα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδειξε μια γεύση από τη μεταμόρφωση του χαρακτήρα της για τη νέα της ταινία, «Never Let Go», επιδεικνύοντας τις ψεύτικες τριχωτές μασχάλες της το Σάββατο.

«Φτιάχνοντας τη Momma. Ένας από τους πιο σύνθετους χαρακτήρες που είχα την ευχαρίστηση να ενσαρκώσω. Το #NeverLetGo είναι παντού στους κινηματογράφους!», έγραψε στη λεζάντα της συλλογής φωτογραφιών και βίντεο από το χρόνο της στα γυρίσματα.

 

«Ω Θεέ μου, με τρόμαξες!!! Ευχαριστώ τον Θεό που αυτό είναι για μια ταινία», ανέφερε η πρωταγωνίστρια του «Basketball Wives», Tami Roman, κάτω από την ανάρτηση της Μπέρι.

«Ουάου, τα πράγματα που κάνουν οι ηθοποιοί για να εκπληρώσουν τους ρόλους που παίζουν. Νόμιζα για μια στιγμή ότι η Χάλι είχε αρχίσει να αναπτύσσει μια ζούγκλα στις μασχάλες», σχολίασε ένας άλλος θαυμαστής. «Τόσο αστείο, LOL!!! ». Ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ. Κορίτσι με φόβισες για ένα λεπτό ……», ενώ κάποιος άλλος είπε: «Το πώς ένιωσε η καρδιά μου όταν είδα τις τρίχες στη μασχάλη σχεδόν κατέστρεψε δεκαετίες της καψούρας μου».

Η Χάλι Μπέρι ήταν μαζί με τη στυλίστρια Norma Patton-Lowin στο πρώτο κλιπ, το οποίο τους έδειχνε να γελούν καθώς θαύμαζαν τη δουλειά της καλλιτέχνιδας. «Λοιπόν, τι συμβαίνει εδώ, Νόρμα; Τι έκανες; Τι έκανες εκεί, Νόρμα;» ρώτησε η ηθοποιός την Patton-Lowin στο κλιπ.

Η στυλίστρια απάντησε: «Τα πράγματα που σου κάνω», καθώς γελούσε μαζί με την Berry. Η Patton-Lowin σχολίασε την ανάρτηση της Μπέρι δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της που κατάφερε να μεταμορφώσει την πρωταγωνίστρια του «Monster's Ball» στον τελευταίο της ρόλο.«Σε ευχαριστώ Χάλι που με άφησες να σε φτάσω στα όρια για τον χαρακτήρα σου! Διασκέδασα πολύ όταν δούλεψα μαζί σου για να δημιουργήσουμε τη "Momma"», ανέφερε.

 

Πρόκειται για μια μεγάλη στροφή από την εμφάνισή της, στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν φορούσε ένα μεταλλικό, διακοσμημένο με αλυσίδες halter φόρεμα από την Tamara Ralph. Στην εκδήλωση επίσης, τη συνόδευσε ο σύντροφός της, Van Hunt.

ηθοποιόςΧάλι Μπέρι