Lifestyle|29.09.2024 13:43

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ πέταξε τα μονόχρωμα μπλουζάκια - Άλλαξε όλο του το στυλ

Newsroom

Ο ιδρυτής της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ φαίνεται πως πέταξε τα μονόχρωμα μπλουζάκια του, άλλαξε τα μαλλιά του με το νέο του λουκ να γίνεται θέμα συζήτησης.

Τα μπλουζάκια στα ελληνικά και τα λατινικά 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε ένα podcast με κατάμεστο ακροατήριο την περασμένη εβδομάδα, φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο με πεσμένους ώμους που έγραφε "pathei mathos", που στα ελληνικά σημαίνει «μαθαίνω μέσα από τον πόνο».

Στο πάρτι των 40ων γενεθλίων του τον Μάιο, φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι με το σύνθημα «Carthago delenda est», το οποίο μεταφράζεται από τα λατινικά σε «Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί», ενώ σε άλλη του εμφάνιση επέλεξε ένα μαύρο μπλουζάκι που έγραφε «Aut Zuck aut nihil», δηλαδή ή «Ζακ ή τίποτα».

 

Όπως σχολιάζει η Guardian, το τελευταίο ρητό, ενδεικτικό της φιλοδοξίας του ιδρυτή του Facebook, ήταν ένα προσωπικό σύνθημα του Ιταλού πρίγκιπα της Αναγέννησης Cesare Borgia και πιθανότατα επινοήθηκε από τον ίδιο τον Ιούλιο Καίσαρα.

Η φράση ήταν ένα λογοπαίγνιο του «aut Caesar aut nihil», που σημαίνει «Καίσαρας ή τίποτα» ή, πιο απλά, «όλα ή τίποτα».

Στην νέα εικόνα προφίλ του επίσης εμφανίζεται χαμογελαστός, φορώντας έναν μοντέρνο σκελετό γυαλιών Ray Ban και φοράει μια μπλούζα που έχει στο λόγκο χρώματα, με τους χρήστες να τον αποθεώνουν για την αλλαγή του στυλ του.

 

Μαρκ Ζάκεμπεργκmetaειδήσεις τώραFacebook