Lifestyle|29.09.2024 14:38

Η Angelina Jolie ξεμπέρδεψε με τις νομικές διαδικασίες με το FBI - Το χρονικό της υπόθεσης

Newsroom

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βάζει τέλος στη νομική της μάχη κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI για έγγραφα που σχετίζονται με το υποτιθέμενο περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016, που αφορούσε στον τότε σύζυγό της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, η ηθοποιός είχε ζητήσει με έναν νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας (FOIA) το 2021 να της δοθούν έγγραφα του FBI σχετικά με το περιστατικό. Τα δικαστικά έγγραφα που ελήφθησαν από το PEOPLE δείχνουν ότι η σταρ παραιτήθηκε από την υπόθεση την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Τα έγγραφα που επιδίωκε να πάρει στην κατοχή της η Τζολί περιγράφουν έναν φερόμενο ως μεθυσμένο καυγά στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, μεταξύ του Πιτ και της τότε συζύγου του – που ήρθε λίγες μέρες πριν η Τζολί υποβάλει αίτηση διαζυγίου, δίνοντας τέλος σε μια σχέση που ξεκίνησε το 2005.

Έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια σκληρή νομική διαμάχη για τα οικονομικά και την επιμέλεια των παιδιών τους Maddox, 23, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 18, και των 16χρονων διδύμων Vivienne και Knox.

Αντζελίνα ΤζολίηθοποιόςΜπραντ ΠιτFBI