Lifestyle|01.10.2024 17:25

Rebel Wilson: Παντρεύτηκε την αγαπημένη της σε μία εντυπωσιακή τελετή στη Σαρδηνία

Newsroom

Η Ρέμπελ Γουίλσον (Rebel Wilson) έκανε το μεγάλο βήμα και παντρεύτηκε την αγαπημένη της, Ραμόνα Αγκρούμα (Ramona Agruma), σε μια ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την αγάπη του με μια εκλεκτή γαμήλια τελετή που ήταν γεμάτη χαμόγελα και άψογο στυλ.

Η 43χρονη ηθοποιός και κωμικός, γνωστή για τους ρόλους της σε ταινίες όπως το «Pitch Perfect», και η 39χρονη σχεδιάστρια μόδας έκαναν τη μεγάλη ανακοίνωση μέσω των κοινωνικών δικτύων, μοιράζοντας φωτογραφίες από την ιδιαίτερη ημέρα τους. Η τελετή έλαβε χώρα σε έναν ειδυλλιακό τοπίο στη Σαρδηνία, με φόντο την εκπληκτική θέα και τη μαγευτική αρχιτεκτονική που προσφέρει η χώρα.

 

Η Γουίλσον επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό που συνδύαζε την κομψότητα με τη σύγχρονη αισθητική, ενώ η Αγκρούμα ντύθηκε εξίσου εντυπωσιακά, δείχνοντας τη μοναδικότητα της μέσω ενός μοναδικού σχεδίου. Η τελετή ήταν γεμάτη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και αγάπης.

Οι δυο τους είχαν αρχίσει να χτίζουν τη σχέση τους το 2021, όταν η Γουίλσον αποκάλυψε τη σχέση τους, προχωρώντας σε δημόσιες εμφανίσεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις μαζί. Η κοινή τους πορεία χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα από την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνουν η μία για την άλλη, γεγονός που τους έχει φέρει πιο κοντά.

 

 

Φυσικά, ο γάμος τους έχει ήδη γίνει θέμα συζήτησης στον κόσμο των celebrity, με πολλούς να εκφράζουν την υποστήριξή τους για το ζευγάρι και να θαυμάζουν την ομορφιά της αγάπης τους.

γάμοςηθοποιός