Lifestyle|01.10.2024 17:50

Christina Aguilera: Σοκάρει η εμφάνιση της - Ανησυχία από τους θαυμαστές της

Newsroom

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα κάποια βίντεο με την Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της από μία εκδήλωση που παραβρέθηκε και στην οποία εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ.

Τον περασμένο Αύγουστο, η τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει συνολικά 18 κιλά, σύμφωνα την DailyMail, πυροδοτώντας τις φήμες πως έχει πάρει Ozempic, το φάρμακο που επιλέγουν οι περισσότεροι διάσημοι πλέον, για απώλεια κιλών, ενώ δεν προβλέπεται για τη συγκεκριμένη χρήση.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν από εχθές, οι θαυμαστές της ανησυχούν για την εικόνα της και σπεύδουν να σχολιάσουν πως το έχει παρακάνει με τη χρήση του φαρμάκου και πλέον φαίνεται άρρωστη.

Η Αγκιλέρα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glamour» πριν μερικούς μήνες, ότι ένιωθε διαρκώς ντροπή κατά τη διάρκεια της καριέρας της για τα κιλά της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, οι ανώτεροι στη μουσική βιομηχανία ήταν δυσαρεστημένοι όταν στα πρώτα της βήματα άρχισε να παίρνει βάρος γύρω στα 20 της χρόνια. «Όταν είσαι έφηβη, το σώμα σου είναι πολύ διαφορετικό από όταν είσαι στα 20. Άρχισα να αλλάζω και τότε αυτό θεωρούνταν απαράδεκτο, γιατί άκουγα σχόλια όπως: “Ω, γίνεται πιο παχιά”» είχε σχολιάσει.

Κριστίνα Αγκιλέρατραγουδίστρια