Lifestyle|02.10.2024 12:18

Diddy: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 25 ανηλίκους, ανάμεσά τους 9χρονος - Στο «φως» νέα τρομακτικά στοιχεία

Newsroom

Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε 25 ανηλίκους -συμπεριλαμβανομένου ενός 9χρονου- κατά τη διάρκεια μιας συγκλονιστικής συνέντευξης Τύπου.

Ο δικηγόρος Tony Buzbee, σύμφωνα με το Page Six, με έδρα το Τέξας ανακοίνωσε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου ότι εκπροσωπεί 120 άτομα σε αστικές αγωγές για τους φρικιαστικούς ισχυρισμούς που καλύπτουν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. «Θέλω να εστιάσω στις ηλικίες αυτών των θυμάτων. Όταν μιλάμε για την ηλικία αυτών των θυμάτων όταν συνέβη η συμπεριφορά, είναι σοκαριστικό», προειδοποίησε ο Buzbee.

Ο Buzbee είπε ότι το νεότερο θύμα του Diddy ήταν μόλις 9 ετών όταν ο ράπερ του επιτέθηκε σεξουαλικά. «Αυτό το άτομο που ήταν 9 ετών τότε οδηγήθηκε σε μια ακρόαση στη Νέα Υόρκη με την Bad Boy Records, ενώ άλλα αγόρια ήταν εκεί για να κάνουν οντισιόν επίσης», είπε ο Buzbee στους δημοσιογράφους.

Όλα τα παιδιά αναζητούσαν τηλεοπτικές ή μουσικές καριέρες με υποσχέσεις «Θα σε κάνω αστέρι», λέει ο Buzbee. «Αυτό το άτομο κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Sean Combs και πολλά άλλα άτομα στο στούντιο με την υπόσχεση τόσο στους γονείς του όσο και στον εαυτό του ότι θα κλείσουν μια δισκογραφική συμφωνία», συνέχισε.

Ο Buzbee μοιράστηκε άλλες παρόμοιες ιστορίες, υποστηρίζοντας ότι ο Combs ανάγκασε κάποτε έναν άλλο ανήλικο να του «κάνει στοματικό σεξ» με αντάλλαγμα μια δισκογραφική δουλειά. «Μια άλλη περίπτωση, ένα κορίτσι 15 ετών εκείνη την εποχή, μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί σε ένα πάρτι, όπου τη νάρκωσαν και στη συνέχεια την πήγαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο παρουσία του Mr.Combs», συνέχισε ο Buzbee. «Αυτή η γυναίκα βιάστηκε και στη συνέχεια άλλα άτομα τη βίασαν εναλλάξ».

Ο δικηγόρος σημείωσε περαιτέρω ότι η ομάδα των 120 κατηγόρων είναι «ομοιόμορφα χωρισμένη σε άνδρες και γυναίκες». «Θα εκθέσουμε τους παράγοντες που επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά πίσω από κλειστές πόρτες. Θα επιδιώξουμε αυτό το θέμα ανεξάρτητα από το ποιον εμπλέκονται τα στοιχεία», είπε ο Buzbee.

Ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ότι η ομάδα του έχει «συλλέξει φωτογραφίες, βίντεο [και] κείμενα» με στοιχεία από τις φερόμενες επιθέσεις. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Buzbee προειδοποίησε ότι «πολλοί ισχυροί άνθρωποι» και «πολλά βρώμικα μυστικά» θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, ο δικηγόρος ενημέρωσε ορισμένα από τα ονόματα που εμπλέκονται «θα σοκάρουν» τους ανθρώπους. Ο Buzbee είπε ότι οι δεκάδες κατηγορίες περιλαμβάνουν «βίαιη σεξουαλική επίθεση ή βιασμό, διευκόλυνση σεξ με ελεγχόμενη ουσία, διάδοση βιντεοσκοπήσεων [και] σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων».

Έτοιμος να ασκήσει ύφεση για την απόρριψη εγγύησης

O ράπερ, τώρα, θέλει να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου που του απαγορεύει να καταβάλει εγγύηση για τη φυλάκισή του. Ο ίδιος συνελήφθη για σεξουαλική διακίνηση και εκβιασμό και κρατείται στο Μπρούκλιν, αναμένοντας τη δίκη του.

Ο 54χρονος κατέθεσε τα έγγραφα για έφεση στην απόφαση του δικαστή των ΗΠΑ, Άντριου Κάρτερ που χαρακτήρισε τον Diddy ως «επικίνδυνο για τους μάρτυρες που εμπλέκονται στην υπόθεση».

Kατά τις πρώτες του ημέρες στη φυλακή, ο Diddy βρισκόταν υπό παρακολούθηση, καθώς η ψυχική του κατάσταση προκαλούσε ανησυχία για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Πριν λίγα 24ωρα, ο δικηγόρος του μίλησε στο People και ανέφερε πως ο ράπερ δεν είναι πλέον, υπό επιτήρηση, ενώ τόνισε πως είναι πολύ δυνατός και αναμένει τη δίκη του.

«Είναι συγκεντρωμένος και πολύ δυνατός. Επικεντρώνεται στην υπεράσπισή του και προετοιμάζεται για τη δίκη του», είπε χαρακτηριστικά.

ράπερDiddy