Lifestyle|02.10.2024 18:31

Ματούλα Ζαμάνη: «Κόντρα» στις πρωινές εκπομπές για το βίντεο που έβγαλε τη μπλούζα της

Newsroom

Το στιγμιότυπο κατά το οποίο η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της στο κλείσιμο της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων τις προηγούμενες ημέρες σχολίασαν σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές πρωινές εκπομπές με ορισμένες να υποστηρίζουν την καλλιτέχνιδα και άλλες να διαφωνούν με την κίνηση αυτή.

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και ακολούθησαν πολλά σχόλια σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Στο βίντεο φαίνεται η Ματούλα Ζαμάνη να βγάζει την μπλούζα της και να αποχωρεί από τη σκηνή με το κοινό να την χειροκροτεί όλο και πιο δυνατά και να ζητωκραυγάζει. 

«Ντροπή, πάτε καλά όλοι»

Μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν για τη Ματούλα Ζαμάνη προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά στον αέρα της εκπομπής της.

«Μπλιαχ, μπλιαχ γι’ αυτά τα σχόλια. Αηδία. Τα σχόλια είναι τραγωδία. Ντροπή, Ντροπή…. Ακόμα και να μη σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αυτά τα σχόλια είναι αισχρά. Καταλαβαίνω να μη σου αρέσει αλλά, πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη χυδαιότητα;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια ανέφερε, «Εμένα προσωπικά δε με ενόχλησε και δεν καταλαβαίνω και όλα αυτά τα σχόλια περί καθαριότητας. Τι λέτε ρε; Ήσασταν εκεί να μυρίσετε: Τι είναι αυτά που γράφετε; Πάτε καλά όλοι; Και από τα social μέσα μυρίζετε; Τα νεύρα μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Καυγάς στο «Πρωινό»

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό σήμερα, όταν φούντωσε η συζήτηση για το βίντεο και για το αν έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της στη συναυλία ή όχι. Τα αίματα άναψαν όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Άρια Καλύβα ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.

«Ας μας πει κάποιος σε τι αποσκοπεί αυτή η πράξη και η ενέργεια. Πέραν του ότι είναι αντιαισθητική σε κάθε περίπτωση… Και δεν αναφέρομαι στο θέμα των κιλών. Το ίδιο αντιαισθητική θα ήταν αν το έκανε η κυρία Βανδή, αντιαισθητικό ήταν όταν ο κύριος Μαζωνάκης έκανε ότι ουρούσε στην πίστα. Τη δημόσια εικόνα σου οφείλεις να την προστατεύεις και ειδικά όταν είσαι και κάποιας ηλικίας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, απαγορεύεται να έχω άποψη;», είπε αρχικά η Άρια Καλύβα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το λόγο φανερά εκνευρισμένη: «Εγώ ακούω τώρα και τρελαίνομαι σιγά σιγά… Ακούω κουβέντες για ηλικίες και για κιλά. Ντροπή!».

Α.Κ.: Ντροπή είναι να μην έχουμε συναίσθηση της ηλικίας μας και να καταργούμε και τη λογική.

Α.Γ.: Άσε με να μιλήσω ρε Άρια κάποια στιγμή, να ακουστώ… Αυτό είναι στον δικό σου κώδικα, εγώ έχω τον δικό μου άξονα, δεν είμαστε στο ίδιο.

Α.Κ.: Προφανώς και δεν είμαστε.

Α.Γ.: Το «προφανώς» άσε να το συζητήσουμε άλλη ώρα.

Η Άρια Καλύβα, λίγο αργότερα, είπε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Γιατί δυναμιτίζεται το κλίμα και δημιουργείτε εντυπώσεις; Αυτό είναι απαράδεκτο που κάνετε».

Η θέση του Γιώργου Λιάγκα

Λίγο μετά ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το θέμα δίνοντας τη δική του οπτική για τα σχόλια και το θέμα που πήρε προεκτάσεις.

«Το αισθητικά αποδεχτό ή μη αποδεχτό είναι προσωπικό ζήτημα για τον καθένα. Δηλαδή, η αισθητική και τα όριά της ο καθένας τις έχει για τον εαυτό του. Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, προφανώς δεν έχει να κάνει με τα παραπάνω κιλά ή λιγότερα κιλά, όμως το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει είναι δικό μου θέμα. Κι εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει. Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά γιατί κι εγώ έχω ή με το ότι πέταξε τη μπλούζα και με πειράζει το γυμνό. Αισθητικά, ναι. Δε μου αρέσει να βγάζει κάποιος τη μπλούζα πάνω στη σκηνή, όποιος κι αν είναι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δε μου άρεσε αυτό που έκανε»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε και αυτός το δικό του σχόλιο για το βίντεο στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά.

«Η αγαπημένη μας Ματούλα Ζαμάνη έκανε μία συναυλία πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Βράχων και εκεί στο τέλος βγάζει τη μπλούζα της και την πετάει στο κοινό. Είναι μία καλλιτέχνης που τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, δεν είναι το στημένο με τη βλεφαρίδα, το βάψιμο και το ντύσιμο. Αυτή η εικόνα δημιούργησε στα social τέτοια κακία, το τι της γράψανε…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει κάθετο. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι αλλά αυτός ο αγοραίος διονυσιασμός», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δε δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός και θα κριθείς για το πώς θα τον εκφράσεις. Εμένα δε μου αρέσει αυτό αλλά από το «δε μου αρέσει» μέχρι το να στηλιτεύω και να βγάζω ό,τι φαρμάκι έχω είναι από τη νύχτα στη μέρα. Την εκτιμώ αλλά έχασε ένα μέτρο εδώ», συμπλήρωσε για τη Ματούλα Ζαμάνη ο παρουσιαστής.

«Έχουμε δει κι έχουμε δει πράγματα που μπορεί να μη μας άρεσαν και ελέω μίας ταμπέλας φοβόμαστε να τα πούμε. Γιατί αυτή η υποκρισία ξαφνικά; Η Ματούλα Ζαμάνη μας πείραξε; Ο Ρουβάς μια ζωή γυμνός τραγουδούσε, η Κατερίνα Λιόλιου κάθεται και τραγουδάει με τα πόδια ανοιχτά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε αναπαράσταση ότι έκανε την ανάγκη του επάνω στη σκηνή», παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε στο πάνελ

«Εγώ τη θαύμασα, υποκλίνομαι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει και αυτός το σχόλιό του για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό σε συναυλία της. Ο γνωστός παρουσιαστής, το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα μαζί με τους συνεργάτες του στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Sfera Radio και πήρε θέση υπέρ της τραγουδίστριας, η οποία έχει δεχτεί έντονη κριτική.

«Οι μισές γυναίκες που θα είχαν ένα πιο αθλητικό σώμα θα έλεγαν “οκ δεν έγινε και τίποτα να βγάλει η Βανδή το μπλουζάκι της”. Η κοπέλα αυτή έβγαλε την μπλούζα της και την θαύμασα. Υποκλίνομαι. “Ματούλα δεν σε έχω γνωρίσει, ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή. Μπράβο ρε κορίτσι μου, μπράβο που δεν κόμπλαρες”. Μακάρι τελικά ο σχολιασμός να είναι επειδή έβγαλε την μπλούζα και όχι επειδή μπορεί να έχει λίγα παραπάνω κιλά από κάποια καλλιτέχνιδα που έχουμε δει σε σκηνές να κάνει κάτι αντίστοιχο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ραδιόφωνο.

Κατερίνα ΚαινούργιουΑνδρέας ΜικρούτσικοςΓιώργος ΛιάγκαςΜατούλα ΖαμάνηΓρηγόρης Αρναούτογλου