Lifestyle|02.10.2024 17:33

Angelina Jolie: Επιβεβαίωσε τις φήμες για νέα σχέση

Newsroom

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) επισημοποίησε - άθελα της - τη σχέση της στο Instagram με τον φημολογούμενο σύντροφό της, τον Βρετανό ράπερ και πολιτικό ακτιβιστή, Akala. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο 40χρονος καλλιτέχνης εθεάθη σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη που διοργάνωσε η 49χρονη ηθοποιός για την εταιρεία της «Atelier Jolie».

Ο Akala φαίνεται σε μια φωτογραφία στην εκδήλωση ενώ βλέπουμε στιγμιότυπα της Τζολί στην ίδια σειρά φωτογραφιών. Η ηθοποιός έπαιρνε συνέντευξη από τον Mustafa στον εκθεσιακό χώρο Atelier Jolie στην «Great Jones Street».

 

Η ηθοποιός φορούσε γκρι κοστούμι και μαύρες μπότες, ενώ ο Akala ένα μαύρο μπλουζάκι με λαιμόκοψη καθώς βρισκόταν στο ακροατήριο. Αυτό συμβαίνει δύο ημέρες αφού ο Akala συνόδευσε την Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Η Τζολί έχει εμφανιστεί αρκετές φορές δημόσια με την Akala εν μέσω του συνεχιζόμενου πικρού χωρισμού της από τον Μπραντ Πιτ, αν και πηγές έχουν δηλώσει στο People ότι είναι απλώς φίλοι.

Η ηθοποιός πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο με τον ράπερ όταν το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από το ξενοδοχείο της στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Αύγουστο. Το «In Touch» είχε υποστηρίξει ότι η ηθοποιός έβλεπε κρυφά τον μουσικό για «περισσότερο από ένα χρόνο». Οι φήμες ξεκίνησαν για πρώτη φορά όταν ο Akala συνόδευσε την Τζολί και τις κόρες της Ζαχάρα και Σιλό στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Calabash στην Τζαμάικα τον Μάιο του περασμένου έτους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε τότε ότι ο Akala ήταν «πολύ προστατευτικός μαζί τους καθώς τις καθοδηγούσε». Έξι μήνες αργότερα απόλαυσαν δείπνο μαζί στο Μιλάνο, υποστήριξε επίσης το «In Touch».

Μπραντ ΠιτΑντζελίνα Τζολίηθοποιός