Lifestyle|03.10.2024 10:50

Κιάρα Φεράνι: «Η χωριάτικη σαλάτα είναι το αγαπημένο μου φαγητό» - Στην Αθήνα η Ιταλίδα influencer

Newsroom

Στην Ελλάδα βρίσκεται για ακόμα μία φορά η διάσημη Ιταλίδα influencer, Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni). Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την άφιξή της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τράβηξε κατευθείαν τα βλέμματα.

Σε στιγμιότυπο, που ανάρτησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εμφανίζεται ντυμένη με μια άνετη γκρι φόρμα και κρατώντας τις βαλίτσες της, έτοιμη να εξερευνήσει την ελληνική πρωτεύουσα. 

«Μου αρέσει η ελληνική κουλτούρα»

Ο λόγος για τον οποίο η Φεράνι επισκέπτεται αυτή τη φορά την Ελλάδα είναι επαγγελματικός, καθώς σκοπεύει να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. 

«Είμαι μια χαρά, θα μείνουμε για δύο ημέρες. Μου αρέσει το φαγητό, ο κόσμος, τα νησιά, η θάλασσα. Μου αρέσει η ελληνική κουλτούρα. Η χωριάτικη σαλάτα είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Ξέρω τη λέξη "παρακαλώ" στα ελληνικά» δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Σχετικά με την καθημερινότητά της, αποκάλυψε πως δεν αποχωρίζεται ποτέ το κραγιόν και τη μάσκαρά της από την τσάντα της, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, σημειώνοντας ότι τα παιδιά της δεν την ακολούθησαν στο ταξίδι, καθώς η επίσκεψή της θα διαρκέσει μόνο δύο ημέρες.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, πρόσθεσε με χιούμορ πως είναι «πανέτοιμη για έναν νέο έρωτα», μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, με τον ράπερ Fedez

αεροδρόμιοΕλλάδαΚιάρα Φεράνιinfluencer