Lifestyle|05.10.2024 17:09

Ben Affleck: Η αλλαγή στην εικόνα του - Νευρικός και κακοδιάθετος

Newsroom

Αέρας αλλαγής πνέει για τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck), ο οποίος τους τελευταίους μήνες από τη στιγμή που χώρισε από την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) δείχνει όλο και πιο διαφορετικός, θέλοντας να κάνει μία νέα αρχή.

Κάπνιζε κακοδιάθετος

Αρχικά ήταν η αλλαγή στα μαλλιά του, αφού άλλαξε χτένισμα. Μετά ήταν η αλλαγή στιλ, αφού άλλαξε τον τρόπο ντυσίματός του, με τους θαυμαστές να επιμένουν ότι περνά κρίση ηλικίας. Τώρα έρχεται η αλλαγή… στο χρώμα των μαλλιών του, αφού ο ηθοποιός εμφανίστηκε με πιο σκούρα μαλλιά και γένια.

Ο Αφλεκ φέρεται να κάλυψε τα γκρίζα μαλλιά και γένια, καθώς εθεάθη σε έξοδο στη Σάντα Μόνικα με τον γιο του, Φιν και ήταν εμφανής η αλλαγή του με σκουρόχρωμα μαλλιά και ιδίως γένια.

Νωρίτερα την ίδια μέρα φαινόταν να δείχνει κακοδιάθετος και πιεσμένος καθώς είναι σε διαδικασία διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του καθώς εθεάθη να καπνίζει, καθισμένος στο αυτοκίνητό του, μια BMW i7, αξίας 120.000 δολαρίων, ενώ ήταν παρκαρισμένος στο Λος Άντζελες.

Η Λόπεζ θα κάνει την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση μετά την είδηση του διαζυγίου αυτήν την Κυριακή στα «American Music Awards 50th Anniversary Special» κι ενώ η ίδια δείχνει στα καλύτερά της, ο σταρ μοιάζει αγχωμένος και πιεσμένος, τη στιγμή που επιλέγει αλλαγή εμφάνισης μέχρι να βρει το στιλ που του ταιριάζει.

Τζένιφερ ΛόπεζηθοποιόςΜπεν Άφλεκ