Lifestyle|06.10.2024 20:00

Britney Spears: Ο σύντροφός της πήρε τρία από τα πέντε του παιδιά να ζήσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι

Newsroom

O σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), Πολ Σόλιζ πήρε τρία από τα πέντε του παιδιά για να ζήσουν μαζί του στο σπίτι της σταρ. Όπως αναφέρει η πεθερά του στο «Drew Lane Show», ο σύντροφος της τραγουδίστριας μετά το διαζύγιο με την κόρη της, Μαντσίλα Σμιθ πήρε μαζί του τα παιδιά, πράγμα που δεν επιτρέπει η μητέρα τους.

«Πήρε τρία από τα παιδιά. Προσπαθούμε να τα φέρουμε πίσω», λέει. Ο Σόλιζ ήταν παντρεμένος με την κόρη της για 8 χρόνια, ενώ η γυναίκα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, ο ίδιος δεν πληρώνει διατροφή για κανένα από τα παιδιά και παρά το γεγονός αυτό, προσπαθεί να τα πάρει μαζί του για να ζήσουν στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Τι αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, φαίνεται ότι ο Σόλιζ είναι υποχρεωμένος να δίνει 1.167 δολάρια ανά μήνα για τη διατροφή των παιδιών, ενώ πρέπει επίσης, να καλύπτει το μισό ποσό για την υγειονομική περίθαλψη τριών εκ των πέντε παιδιών.

Τα έγγραφα δείχνουν επίσης, ότι ο Σόλιζ κερδίζει 2.773 δολάρια τον μήνα, ενώ η πρώην σύζυγός του δεν έχει εισοδήματα. Τέλος, η πεθερά του αναφέρει ότι δεν μπορεί να καταλάβει «τι βρήκε η Σπίαρς στον Σόλιζ» και τον έκανε σύντροφό της, λίγο καιρό αφού τον είχε προσλάβει ως οικονόμο της.

τραγουδίστριαΜπρίτνεϊ Σπίαρς