Lifestyle|06.10.2024 21:15

Hugh Grant: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για την τέταρτη ταινία της Bridget Jones

Newsroom

Οι θαυμαστές της Bridget Jones περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και περιέργεια την τέταρτη ταινία της σειράς, «Mad About The Boy». Ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant), ο Daniel Cleaver, φαινομενικά σκοτώθηκε σε προηγούμενες ταινίες, αλλά τώρα επιστρέφει. Όπως δήλωσε ο ίδιος καλεσμένος στο «Graham Norton Show», τον «στρίμωξαν» στο σενάριο της επερχόμενης ταινίας.

Μιλώντας για τον ρόλο του, είπε: «Είναι ένα καλό και συγκινητικό σενάριο – είναι εξαιρετικά αστείο αλλά πολύ λυπηρό». Και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε προφανής ρόλος για μένα, αλλά με στρίμωξαν. Έτσι, δεν είχαμε έναν 60χρονο Daniel Cleaver να περιπλανιέται κοιτάζοντας νεαρά κορίτσια, του έφτιαξα μια καλή ενδιάμεση ιστορία».

Η σχέση του με τους γονείς του

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις απόψεις των γονιών του σχετικά με την καριέρα του στην υποκριτική και παραδέχτηκε ότι «δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικοί» στην αρχή.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικοί. Η μητέρα μου ήταν εκκλησιαζόμενη και ήθελε να γίνω Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι! Στον κόσμο τους το showbusiness δεν σήμαινε τίποτα».

 

«Θυμάμαι όταν βγήκε το Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία η μητέρα μου πήγε σε ένα δείπνο με ομοϊδεάτες και όταν ρωτήθηκε για τους δύο γιους της είπε: Ο ένας είναι τραπεζίτης επενδύσεων και ο άλλος σταρ του κινηματογράφου. Ένας άλλος καλεσμένος είπε, πόσο ενδιαφέρον, ποια τράπεζα; Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο μεγάλωσα», είπε στο τέλος.

Χιου Γκραντηθοποιός