Lifestyle|06.10.2024 17:35

Diddy: «Υπάρχουν 3 sex tapes με celebrities» - Αποκάλυψη βόμβα

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον του Sean «Diddy» Combs, μετά τις καταγγελίες για δεκάδες βιασμούς σε πάρτι που διοργάνωνε ο αστέρας της ραπ μουσικής, αλλά και για μαστροπεία.

Τα 3 sex tapes με celebrities

Η δικηγόρος Ariel Mitchell-Kidd, η οποία εκπροσωπεί θύμα του μουσικού ισχυρίζεται ότι έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη τριών sex tapes με τον σεσημασμένο μεγιστάνα της μουσικής και τρεις άλλες διασημότητες μεγάλου βεληνεκούς.

«Τα άτομα που επικοινώνησαν μαζί μου ισχυρίστηκαν ότι έχουν τρεις διαφορετικές κασέτες με τρεις διαφορετικές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Diddy, και στη συνέχεια μια τέταρτη διασημότητα χωρίς τον Diddy αλλά σε μια συμβιβαστική κατάσταση με κάποιον», υποστήριξε η δικηγόρος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Mitchell-Kidd πρόσθεσε ότι πιστεύεται ότι το άτομο στο τέταρτο sex tape, καταγράφηκε σε ένα από τα σπίτια του Combs και δήλωσε ότι τα άλλα τρία άτομα φέρονται να ήταν celebrities πρώτου μεγέθους.

«Υπάρχουν αναγνωρίσιμα ονόματα (στο υλικό που πήραμε), αλλά δεν θα επιβεβαιώσω καμία από τις ταυτότητές τους. Αλλά είναι περισσότερα από αυτό το ένα», είπε σχετικά μια αστυνομική πηγή, αναφέροντας ότι η αστυνομία έχει επίγνωση των συγκεκριμένων ντοκουμέντων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Σημειώνεται, ότι οι καταγγελίες καλύπτουν μια περίοδο τριών δεκαετιών και περιλαμβάνουν 25 ανήλικους, σύμφωνα με την δικηγόρο. Ορισμένα από τα θύματα ήταν ανήλικα που δελεάστηκαν με υποσχέσεις για καριέρα στη μουσική ή στην τηλεόραση.

Με βάση τις καταγγελίες, ο ράπερ όχι μόνο εξανάγκασε άτομα στην πορνεία, αλλά γύρισε σε ταινίες τις ερωτικές περιπτύξεις του, με τον ίδιο να αναλαμβάνει και ρόλο πρωταγωνιστή πέρα από σκηνοθέτη σε μερικές περιπτώσεις.

Η δικηγόρος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι «δεν έχει δει» ορισμένες από τις εν λόγω κασέτες ή τα στιγμιότυπά τους.

Η Mitchell-Kidd ήταν η δικηγόρος του πρώην μοντέλου Adria English, η οποία μήνυσε τον Ιούλιο τον Combs για μαστροπεία, υποστηρίζοντας ότι ο ράπερ του κάποτε την «εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή» με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Jacob Arabov.

Diddyειδήσεις τώραμαστροπόςsex tapecelebritiesβιασμός