Lifestyle|08.10.2024 09:45

Μαρία Μπακοδήμου: Η απίστευτη περιπέτεια στην εντατική και το μήνυμά της

Newsroom

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της τις προηγούμενες ημέρες. Η δημοφιλής παρουσιάστρια πήγε στο ιδιωτικό νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις.

Ωστόσο, η φαρμακευτική ουσία που τής χορηγήθηκε της προκάλεσε ένα έντονο αλλεργικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην εντατική, όπου και παρέμεινε για μερικά 24ωρα. Τελικά, η υγεία της παρουσίασε σταδιακή βελτίωση και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

«Η ζωή είναι ωραία»

Θέλοντας να ευχαριστήσει τόσο για τις ευχές που δέχτηκε από όλους όσους τη στήριξαν, όσο και για τη συνεισφορά των γιατρών του νοσοκομείου, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

 

Η λεζάντα της ανάρτησης της παρουσιάστριας αναλυτικά έγραφε: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!».

παρουσιάστριαΜαρία Μπακοδήμου