Lifestyle|09.10.2024 12:56

Γιάννης Πλούταρχος: Εκδικάζεται η μήνυση σε stalker - Η συγγνώμη της και οι δηλώσεις της συνηγόρου της

Newsroom

Εκδικάζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων η μήνυση του Γιάννη Πλούταρχου σε 47χρονη γυναίκα stalker, η οποία τον παρενοχλούσε επίμονα και βρισκόταν συχνά κάτω από το σπίτι του.

Η συγγνώμη της κατηγορούμενης

Η γυναίκα που κατηγορεί ο τραγουδιστής για συστηματική παρενόχληση εις βάρος του, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την είδηση ότι δέχτηκε μήνυση από τον τραγουδιστή. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, η 47χρονη, η οποία κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου μέσω της επίμονης παρακολούθησης, ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. 

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο» είπε αρχικά η 47χρονη γυναίκα, εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης, που είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Όσο για τα γράμματα που άφηνε έξω από την πόρτα του σπιτιού του Γιάννη Πλούταρχου, η κατηγορούμενη είπε ότι δε γνώριζε πως ενοχλούσε σε τόσο μεγάλο βαθμό.

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Το έκανα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω. Ήμουν συναισθηματικά ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή με όλη τη διασημότητα και τα λοιπά... όλο αυτό με παρέσυρε. Το πίστευα ότι θα είχαμε συναισθηματικό δέσιμο και ήταν αφελώς λάθος μου» ανέφερε η γυναίκα που μήνυσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου της

Η δικηγόρος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και συνέχισε να υπερασπίζεται την πελάτισσα της, κάνοντας κάποιες προκλητικές δηλώσεις.

«Νιώθει ταπεινωμένη. Σκεφτείτε να ερωτευτείτε κάποιον μονόπλευρα και δύο χρόνια αργότερα να είστε στα κανάλια και στα δικαστήρια και να πρέπει να απολογηθείτε ενώπιον της δικαιοσύνης γι’ αυτό. Μετά τα γεγονότα δεν είχαν βρεθεί. Είχαν γνωριστεί και είχαν κάποιες πολύ απλές συνομιλίες, μην παρεξηγηθούμε. Της είχε πει “τι κάνεις εδώ;” όταν βρέθηκαν και την εξύβρισε δικαιολογημένα ο άνθρωπος την τελευταία ημέρα που ήταν εκεί», είπε αρχικά η δικηγόρος.

Και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η αλήθεια… Δεν της είχε καταστεί ποτέ με κανέναν τρόπο γνωστό ότι ενοχλεί. Του άφηνε κάποια ραβασάκια, με ερωτικό περιεχόμενο, που αποδεικνύουν τον έρωτά της και μόνο, όπως ένας άνθρωπος που τον ποθεί, άφηνε και γλυκά, καραμελίτσες… Είναι συγκεκριμένες οι μέρες που πήγε σπίτι του. 5 μέρες».

Οσων αφορά τα γράμματα με γενετικό υλικό που εντοπίστηκαν δήλωσε: «Σίγουρα δε θα το απαντήσω είναι μέρος της δικογραφίας και ο εισαγγελέας δεν έδωσε καμία ποινική σημασία σε όλα αυτά. Αυτά δημιουργούνται από τα Μέσα για τις εντυπώσεις. Η εντολέας μου μία φορά είδε τον Γιάννη Πλούταρχο να εισέρχεται στο πάρκινγκ, εκείνος κατέβασε το παράθυρο, τον ρώτησε “Γιάννη ενοχλώ;” και δεν της απάντησε…»

τραγουδιστήςμήνυσηΓιάννης Πλούταρχος