Lifestyle|09.10.2024 21:15

Οδυσσέας Σταμούλης: «Για τον πιτσιρικάκο μου δε θέλω να μιλάω»

Newsroom

Ο Οδυσσέας Σταμούλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για τη ζωή του μετά το θάνατο του 11χρονου γιου του, ο οποίος πέθανε από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας τον Αύγουστο του 2023.

«Είμαι όσο καλά μπορώ»

Ο πετυχημένος ηθοποιός είπε αρχικά: «Είμαι όσο καλά μπορώ, με την έννοια ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν καινούργια αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τώρα τι να πει κανείς; Ασ’ τα… τώρα λέμε για τις κωμωδίες. Ίσως έχει ο άνθρωπος μία δυνατότητα να ζει όσο είναι να ζει, δεν ξέρω».

Ωστόσο, ο ηθοποιός είπε ότι δε θέλει να μιλάει για τον γιο του, γιατί δεν είναι όλοι οι γονείς που έχουν χάσει παιδιά αναγνωρίσιμοι: «Κατ’ αρχάς, εγώ για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω. Μου φαίνεται λίγο άδικο για άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, όσο γνωστοί κι αν είναι. Το να σου λείπει το παιδί είναι το ίδιο όποιος και να ‘σαι, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην τον θυμάμαι δημόσια».

Σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, ο Οδυσσέας Σταμούλης ανέφερε: «Εγώ είμαι μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά θα ήθελα να κάνω μία δημόσια παράκληση στους γονείς των παιδιών που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, να μείνουν ενωμένοι και να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από όλους αυτούς, όταν τους βλέπουμε να αγωνίζονται. Είναι σαν να είμαστε κι εμείς εκεί. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών».

«Σας παρακαλώ, παιδιά, έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά ας το αφήσουμε», είπε στο τέλος ο Οδυσσέας Σταμούλης, καθώς δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερα.

Buongiornoηθοποιός