Lifestyle|13.10.2024 14:15

Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε πάρτι του Diddy, ενώ ήταν παντρεμένος με την Kim Kardashian

Newsroom

Η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ (Kanye West), Λόρεν Πισιότα, κατέθεσε πρόσφατα μια αγωγή με σοβαρές κατηγορίες εναντίον του διάσημου ράπερ και του Sean "Diddy" Combs, σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη σε στούντιο στη Σάντα Μόνικα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Πισιότα, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς στο στούντιο, της δόθηκε ένα ποτό που περιείχε άγνωστη ναρκωτική ουσία, κάτι που την έκανε να χάσει τον έλεγχο και να αισθανθεί αποπροσανατολισμένη. Η πρώην βοηθός υποστηρίζει ότι ήταν ο Γουέστ εκείνος που ζήτησε να της δοθεί το ποτό.

Η αγωγή, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες της Καλιφόρνια, αναφέρει ότι, αν και ο Combs συμμετείχε στην οργάνωση του γεγονότος, δεν κατηγορήθηκε για οποιοδήποτε συγκεκριμένο αδίκημα. Παράλληλα, η Πισιότα αποκάλυψε ότι, μετά από αυτή τη βραδιά, ένιωσε αδιαθεσία και σοβαρή ντροπή, αλλά χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να κατανοήσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο Γουέστ παραδέχθηκε αργότερα ότι είχε εμπλακεί σε σεξουαλική επαφή μαζί της τη συγκεκριμένη νύχτα, χωρίς να είναι πλήρως συνειδητή. Ο ιδρυτής του Yeezy φέρεται να ήταν παντρεμένος την εποχή που συνέβη η φερόμενη επίθεση. Αυτός και η Κιμ Καρντάσιαν παντρεύτηκαν το 2014 και διευθέτησαν το διαζύγιό τους το 2022.

Η Πισιότα τονίζει ότι το περιστατικό αυτό της προκάλεσε έντονη απογοήτευση και την ώθησε να παραιτηθεί από τη δουλειά της. Παρ' όλα αυτά, φοβόταν τις επιπτώσεις, καθώς πίστευε ότι η αποχώρησή της θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντίποινα ή να βρεθεί στη μαύρη λίστα της βιομηχανίας.

Στην ίδια αγωγή, ισχυρίζεται επίσης ότι δεν της καταβλήθηκαν τα χρήματα που της οφείλονταν για την εργασία της, ενώ αναφέρεται και σε άλλες περιπτώσεις ακατάλληλης συμπεριφοράς από τον Γουέστ, συμπεριλαμβανομένων χυδαίων μηνυμάτων και προκλητικών φωτογραφιών.

Στα δικαστήρια η υπόθεση

Οι δικηγόροι του Γουέστ αρνούνται τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους ψευδείς και υποστηρίζοντας ότι η Πισιότα εκβίαζε τον ράπερ για οικονομικό όφελος. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, με την Πισιότα να επιδιώκει δικαίωση για όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον γνωστό ράπερ.

σεξουαλική επίθεσηπάρτιDiddyΚάνιε ΓουέστΚιμ Καρντάσιαν