Lifestyle|14.10.2024 11:11

Ο Κάνιε Γουέστ είπε στην Μπιάνκα Σενσόρι ότι θέλει να κάνει... σεξ με τη μητέρα της

Newsroom

Μια σοκαριστική καταγγελία περιλαμβάνει η μήνυση σε βάρος του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) από την πρώην βοηθό του Λορέν Πιτσιότα, η οποία υποστηρίζει ότι ο ράπερ ζήτησε από τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της ενώ εκείνη θα τους παρακολουθούσε.

Το σοκαριστικό μήνυμα 

Ο ισχυρισμός αυτός περιλαμβάνεται στη μήνυση της Πιτσιότα σύμφωνα με την οποία ο 48χρονος ράπερ τη βίασε και τη νάρκωσε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Diddy.

Στο επίμαχο απόσπασμα από τις 86 σελίδες της μήνυσής της, η Πιτσιότα υποστηρίζει ότι ο Γούεστ της έδειξε SMS που είχε αντάλλαξει με την Σενσόρι στα οποία, μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Κατά τη μήνυση τα μηνύματα εστάλησαν στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ανέφεραν τη μητέρα της 29χρονη συντρόφου του Γουέστ, Αλεξάντρα Σενσόρι, η οποία εκείνη την περίοδο τους είχε επισκεφθεί από την Αυστραλία. Σε ένα από τα SMS, που κατά την Πιτσιότα ο Γουέστ ήθελε να στείλει στη σύντροφό του, ο ράπερ ανέφερε ότι ήθελε η Μπιάνκα Σενσόρι να τον «δει» να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Η Πιτσιότα συμπληρώνει ότι ο Γουέστ της έδειξε απάντηση της Σενσόρι με την 29χρονη να γράφει για τη μητέρα της «είναι παντρεμένη».

Οι δικηγόροι του Γουέστ, πάντως, έχουν χαρακτηρίσει την αγωγή της ως «αβάσιμη» και ισχυρίστηκαν ότι εκβίαζε τον ράπερ.

Κάνιε Γουέστράπερ