Lifestyle|14.10.2024 14:27

Demi Moore για Bruce Willis: «Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα»

Newsroom

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έδωσε στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες για τη μάχη του πρώην συζύγου της Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) με τη μετωποκροταφική άνοια.

Η πορεία της υγείας του ηθοποιού

Η 61χρονη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τον 69χρονο σταρ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χάμπτονς 2024 την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, μοιράζοντας την άποψή της για τη διάγνωση του ηθοποιού «Die Hard», που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 από τη σύζυγο του Μπρους, Έμα Χέμινγκ Γουίλις.

«Η ασθένεια είναι αυτό που είναι, ασθένεια. Και νομίζω ότι πρέπει να αποδέχεστε πραγματικά αυτό που είναι», είπε η Μουρ σε μια εκδήλωση, σύμφωνα με το People, που τίμησε την ηθοποιό με το Βραβείο Καριέρας στην Υποκριτική. «Αλλά εκεί που βρίσκεται, είναι σταθερός», πρόσθεσε.

Η Μουρ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Γουίλις από το 1987 έως το 2000 και έχει τρεις κόρες, την 36χρονη Ρούμερ, τον 33χρονο Σκάουτ και την Ταλούλα, 30 ετών, επέκτεινε ακόμη περισσότερο τη νοοτροπία της.

«Αυτό που πάντα ενθαρρύνω είναι να τους συναντώ εκεί που βρίσκονται τώρα. Όταν κρατάς αυτό που ήταν, νομίζω ότι είναι ένα χαμένο παιχνίδι», είπε η Μουρ στο κοινό. «Αλλά όταν εμφανίζεσαι για να τους συναντήσεις εκεί που βρίσκονται τώρα, υπάρχει μεγάλη ομορφιά και γλυκύτητα».

Η  Μουρ πρόσθεσε ότι επισκέφτηκε τον Γουίλις με την μόλις ενός χρόνου εγγονή του ζευγαριού και κόρη της Ρούμερ, Λουέτα, «πριν από δύο ημέρες», δηλώνοντας ότι έχει δεσμευτεί να «μπορεί να μοιραστεί με ό,τι έχουμε, για όσο καιρό το έχουμε».

Η διάγνωση του Μπρους ήρθε αφότου η οικογένεια Γουίλις ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2022 ότι ο ηθοποιός πάλευε με την αφασία, μια γλωσσική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί. Μια πηγή είπε αποκλειστικά στο Us Weekly τον Δεκέμβριο του 2023 ότι ολόκληρη η φυλή, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της Έμμα και του Μπρους, Μέιμπελ, 12 ετών και Έβελιν, 10 ετών, υπηρέτησαν ως πυλώνες δύναμης σε όλο το ταξίδι υγείας του Μπρους.

«Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, υπάρχουν πολύ περισσότερες κακές μέρες παρά καλές», είπε η πηγή εκείνη την εποχή. «Αυτή η εμπειρία έχει φέρει όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί του».

Μπρους ΓουίλιςΝτέμι Μουρηθοποιός