Lifestyle|14.10.2024 17:12

Francis Ford Coppola: «Φλέρταρε και φίλησε μία 13χρονη στο πλατό», αναφέρει νέα καταγγελία

Newsroom

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα (Francis Ford Coppola) κατηγορείται από μία γυναίκα η οποία δεν επιθυμεί να πει το όνομά της, ότι φλέρταρε και εν συνεχεία φίλησε ένα 13χρονο κορίτσι, στα γυρίσματα της ταινίας «Megalopolis».

Τι αναφέρει η νέα καταγγελία

Μία μάρτυρας μίλησε στη Daily Beast και ανέφερε ότι είδε τον σκηνοθέτη να κάνει κομπλιμέντα στην έφηβη για το ντύσιμό της, να τη ρωτάει πόσο χρονών είναι και μετά να τη φιλάει, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν στη Τζόρτζια το 2023.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία έρχεται μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον σκηνοθέτη να φιλά γυναίκες στο πλατό των γυρισμάτων. Όπως ανέφερε η μάρτυρας, ήταν σε «κατάσταση σοκ» μόλις είδε τον σκηνοθέτη, όμως επέλεξε να «κρατήσει το στόμα της κλειστό σε εκείνη τη φάση».

Σε σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας όπου έγινε η μαρτυρία, αναφέρεται ότι ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας Ντάρεν Ντιμίτρι υπερασπίστηκε τον Κόπολα, λέγοντας πως «το φιλί ήταν για να εδραιώσει το πνεύμα της σκηνής».

Ο Κόπολα έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Variety που κυκλοφόρησε ένα βίντεο το περασμένο καλοκαίρι, για τον ισχυρισμό ότι συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά και χαρακτήρισε το ρεπορτάζ που τον κατηγορούν για παρενόχληση ως «ψευδή, απερίσκεπτα και ανεύθυνα», ζητώντας αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φράνσις Φορντ Κόπολασκηνοθέτης