Lifestyle|15.10.2024 12:19

Olivia Rodrigo: Ατύχημα στη σκηνή - Έπεσε μέσα σε μία καταπακτή

Newsroom

Η ποπ σταρ Ολίβια Ροντρίγκο (Olivia Rodrigo) είχε ένα σοβαρό ατύχημα επί σκηνής κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Αυστραλία στο πλαίσιο της περιοδείας της «Guts World Tour».

Η απότομη πτώση

Η 21χρονη τραγουδίστρια είχε μια ζωντανή εμφάνιση στη «Rod Laver Arena» την περασμένη Κυριακή 13 Οκτωβρίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν ξαφνικά ενώ περπατούσε με ταχύτητα πάνω στη σκηνή έπεσε κατά λάθος μέσα σε μια κεντρική καταπακτή.

Το κοινό αρχικά σοκαρίστηκε, όμως την αμέσως επόμενη στιγμή η Ροντρίγκο ξεπρόβαλε κάνοντας μάλιστα ένα αστείο για το ατυχές συμβάν. «Θεέ μου, αυτό είχε πλάκα! Είμαι εντάξει», είπε η νεαρή ποπ-σταρ την ώρα που σηκωνόταν, αστειευόμενη με την απροσδόκητη πτώση της, χωρίς απ' ότι φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

«Ουάου, μερικές φορές, απλά υπάρχει μια τρύπα στη σκηνή», σχολίασε χιουμοριστικά. «Δεν πειράζει». Προσπαθώντας να συνέλθει, η τραγουδίστρια πήρε μια βαθιά ανάσα και φώναξε στο πλήθος: «Εντάξει, πού είχα μείνει; Πώς τα πάμε απόψε, Μελβούρνη;».

Η Ροντρίγκο συνήλθε γρήγορα από το μικρό συμβάν και ολοκλήρωσε τη συναυλία χωρίς άλλα απρόοπτα. Αργότερα κατέφυγε στην πλατφόρμα του TikTok για να διακωμωδήσει το ατύχημά της.

Η ποπ-σταρ έχει ακόμα αρκετές συναυλίες στην Αυστραλία της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας της - μία ακόμα στη Μελβούρνη και τέσσερις στο Σίδνεϊ, ενώ ακολουθούν και άλλες σε όλο τον κόσμο.

Ολίβια Ροντρίγκοτραγουδίστρια