Lifestyle|16.10.2024 20:30

ClInt Eastwood: Η κόρη του συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Newsroom

Η Φραντσέσκα Ίστγουντ, κόρη του σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood), συνελήφθη για κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας στο Μπέβερλι Χιλς το Σάββατο, όπως επιβεβαιώνει η New York Post.

Τι ακριβώς συνέβη

Ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Μπέβερλι Χιλς είπε στην New York Post, «Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, περίπου στις 22:42, το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς απάντησε στη «Ζώνη Ασφαλείας» στο 464 North Rexford Drive (BHPD HQ) για μια ραδιοφωνική κλήση για ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας».

«Οι αξιωματικοί διεξήγαγαν έρευνα και με βάση δηλώσεις και τραυματισμούς, η Francesca Ruth Fisher Eastwood του Λος Άντζελες συνελήφθη για κακούργημα, PC 273.5 – Domestic Violence, και κρατήθηκε στη φυλακή BHPD», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Φραντσέσκα είχε λεκτική διαμάχη με τον φίλο της ενώ οδηγούσε στο Μπέβερλι Χιλς. Ο καυγάς φέρεται να κλιμακώθηκε και έγινε σωματικός. Σε εκείνο το σημείο, ο φίλος της Francesca φέρεται να κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συμβούλεψε να οδηγήσει σε αυτό που είναι γνωστό ως «Safety Zone» έξω από το αστυνομικό τμήμα του Beverly Hills, ώστε να μπορέσει να μιλήσει με τους αστυνομικούς.

Το ζευγάρι έφτασε στη Ζώνη Ασφαλείας και αφού έλαβε καταθέσεις και από τα δύο μέρη και αξιολόγησε τους υποτιθέμενους τραυματισμούς - τους οποίους, σύμφωνα με το TMZ, υπέστη ο σύντροφος της Francesca - το Beverly Hills PD τη συνέλαβε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο φίλος της αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια και η Francesca αφέθηκε ελεύθερη από την αστυνομία αφού κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων, ανέφερε το TMZ. Οι αρχές επιβολής του νόμου δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα του φερόμενου θύματος σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια.

Η Francesca είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Alexander Wraith, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό. Το ζευγάρι έχει έναν εξάχρονο γιο, τον Τάιταν. Ο Wraith και η Francesca έκαναν επίσημο το φλερτ τοςυ στο κόκκινο χαλί το 2018. Η ηθοποιός εκείνη την εποχή ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Κλιντ Ίστγουντηθοποιός