Lifestyle | 16.10.2024 22:00

Θέμις Μπαζάκα: Δεν έχω καθόλου social media, δεν δίνω σημασία στην αναγνωρισιμότητα

Newsroom

Η Θέμις Μπαζάκα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA και αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό αλλά και την αναγνωρισιμότητα, ενώ αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν είναι παρούσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευτυχώς το θέατρο χρειάζεται και τι ηλικίες μου»

Συγκεκριμένα, για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα η καταξιωμένη ηθοποιός είπε: «Δε δίνω σημασία στην αναγνωρισιμότητα και πιστεύω ότι ούτε αυτή μου δίνει πολλή σημασία. Οι άνθρωποι που με πλησίαζαν υπήρξαν πάντοτε πολύ ευγενικοί μαζί μου και πολύ διακριτικοί. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου αυτό».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι απέχει συνειδητά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί δε θέλει να σπαταλάει τον χρόνο της: «Δεν έχω social media, Facebook, TikTok, Instagram. Τα social media μου παίρνουν από τον χρόνο μου που είναι πολύτιμος. Ξέρω ότι ο κόσμος μιλάει σχεδόν χυδαία στα social media, ξεσπάει δεν έχει δική του ζωή και ασχολείται με τις ζωές των άλλων».

Τέλος, η Θέμις Μπαζάκα ανέφερε ότι παρότι υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, στο θέατρο υπάρχει χώρος για μεγαλύτερες ηλικίες: «Είναι γνωστό ότι υπάρχει. Ευτυχώς, στο θέατρο χρειάζεται και τι ηλικίες μου. Όσο πιο πολύ ωριμάζεις τόσο πιο σημαντικούς ρόλους κάνεις»

ηθοποιόςΘέμις Μπαζάκα