Lifestyle|16.10.2024 14:22

Μαρία Ιωαννίδου: Ανασκεύασε τη δήλωση της για τον Γιώργο Νταλάρα

Newsroom

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και θέλησε να ξεκαθαρίσει και να ανασκευάσει τη δήλωσή της πως είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα όσο εκείνος ήταν με τη Βέρα Κρούσκα.

«Λάθος διατυπώθηκε»

Όπως θέλησε να ξεκαθαρίσει, η δική τους σχέση ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής είχε χωρίσει οριστικά από τη Βέρα Κρούσκα: «Η σχέση με τον κύριο Νταλάρα έγινε προ Χριστού, είναι πολύ παλιό το θέμα. Έγινε όταν ο Γιώργος, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας είχε μια σοβαρή σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Τα χαλάσανε οριστικά, αμετάκλητα και μετά από λίγο έγινε η δική μας σχέση. Για να μην τα μπερδεύουμε και να μην εκθέτουμε ανθρώπους».

Η ηθοποιός τόνισε ότι ποτέ δεν ήταν το τρίτο άτομο στη σχέση του Γιώργου Νταλάρα και της Βέρας Κρούσκα: «Δεν τα κάνω εγώ αυτά. Μα, ντροπή! Αυτό είναι μηνύσιμο τελικά. Καμία σχέση δεν έχω εγώ με τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν ήμουν η ενδιάμεση. Μάλιστα για να συμβεί αυτό με τον Γιώργο πέρασε κάπου ένας μήνας μετά από τη Βέρα. Έχουμε μια σοβαρότητα ως άτομα».

Και πρόσθεσε: «Όχι, όχι, λάθος. Λάθος δικό μου. Λάθος διατυπώθηκε. Δεν είχε σχέση. Είχε τσακωθεί με τη Βέρα Κρούσκα, όχι πρόχειρα. Είχαν τσακωθεί, τα είχαν σπάσει τελείως, χωρίσανε, έτσι έγινε και με φλέρταρε ο Γιώργος Νταλάρας που αν δεν απατώμαι ήταν στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου τραγουδούσε και εγώ χόρευα με τον Βαγγέλη Σειληνό».

Σχετικά με τη δήλωσή της ότι βρισκόντουσαν «κρυφά», η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθάρισε: «Διακριτικά είναι η πιο σωστή λέξη, γιατί δεν ήθελα να ακούγομαι τόσο κολλητά μετά από τη Βέρα, να δημιουργήσω μια σχέση με τον Γιώργο».

Για το πότε ο τραγουδιστής έκανε σχέση με την Άννα Βίσση, η ηθοποιός σημείωσε: «Δεν ξέρω πότε μπήκε η Άννα Βίσση στη ζωή του. Είναι δυνατόν να βιογραφώ εγώ; Δεν είναι ενημερωμένος ο Τύπος να ενημερώνεται καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι όταν χωρίσαμε, μετά από λίγους μήνες τα ξαναέφτιαξε με τη Βέρα».

Η απάντηση της Βέρας Κρούσκα

Η Βέρα Κρούσκα ενημερώθηκε για όσα ειπώθηκαν και μετέφερε κάποιες δηλώσεις σε δημοσιογράφο της εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της 16ης Οκτωβρίου. Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της απάντησε αρνητικά διευκρινίζοντας ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

«Ήταν ευγενέστατη γιατί όταν ακούγεται κάτι τέτοιο μπορεί ο άλλος να μη θέλει να απαντήσει. Μου είπε ότι χθες δεν παρακολούθησε την εκπομπή και διάβασε την είδηση από τα site. Μου είπε πολύ γλυκά ότι δεν το γνώριζε κι ότι όλα αυτά τα γεγονότα ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Είχε μία πολύ χαλαρή διάθεση και δεν ένιωσα ότι παρεξηγήθηκε και στενοχωρήθηκε».

ηθοποιόςΜαρία ΙωαννίδουΓιώργος Νταλάρας