Lifestyle|17.10.2024 14:00

Γιώργος Λιάνης: «Γιατί να τραγουδάει στο Ηρώδειο μόνο ο Σαββόπουλος και όχι η Πάολα ή ο Αργυρός;»

Newsroom

O Γιώργος Λιάνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast at Star» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στις συναυλίες, ενώ εξέφρασε την απορία του για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

«Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο»

Όπως είπε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος δεν καταλαβαίνει τον λόγο που εμφανίζονται εκεί μόνο καλλιτέχνες του έντεχνου ρεπερτορίου και όχι του λαϊκού: «Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο. Κάποτε στέρησαν το Ηρώδειο από την Ειρήνη Παπά. Επιτέλους, τι είναι το Ηρώδειο; Δεν είναι η Ακρόπολη, είναι ένα ρωμαϊκό κτίσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Έχουν τραγουδήσει εκεί τραγουδιστές και τραγουδιστές. Γιατί όχι και ο Αργυρός; Γιατί όχι η Πάολα; Μόνο ο Σαββόπουλος; Κάποτε τα τραγούδια του Θεοδωράκη τα έλεγαν πέντε τραγουδιστές, τώρα όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πλέον ταμπού, να πέσουν τα τείχη».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύγχρονη τηλεόραση και τους δημοσιογράφους. «Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο. Είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να είναι δικαστές και εισαγγελείς. Θα βγουν στη δημοσιογραφία πολύ καλύτεροι από εμάς. Είναι επίτευγμα που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή».

ΠάολαδημοσιογράφοςΓιώργος Λιάνης