Lifestyle|17.10.2024 15:37

Liam Payne: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον νεαρό τραγουδιστή

Newsroom

Εκπρόσωποι της βιομηχανίας του θεάματος και της μουσικής απ' όλο τον κόσμο αποδίδουν φόρο τιμής στον Λίαμ Πέιν μετά τον θάνατο του πρώην σταρ των One Direction σε ηλικία 31 ετών. Ο Λίαμ Πέιν έχασε τη ζωή του από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. 

«Βαθιά λύπη»

Το τηλεοπτικό δίκτυο MTV ήταν μεταξύ των πρώτων που απέτισε φόρο τιμής σε ανακοίνωσή του: «Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν σήμερα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι καρδιές μας παραμένουν με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και τους θαυμαστές του».

 

Οι συντελεστές του τηλεοπτικού σόου X-Factor, στο οποίο ανακαλύφθηκε ο Λίαμ Πέιν και έγινε μέλος των One Direction αναφέρουν ότι είναι «συντετριμμένοι» από τον θάνατό του προσθέτοντας: «Ήταν απίστευτα ταλαντούχος και, ως μέλος των One Direction, ο Λίαμ θα αφήσει μόνιμη κληρονομιά στη μουσική βιομηχανία και στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο».

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και πρώην στρατιωτικός των Ειδικών Δυνάμεων, Αντ Μίντλετον είπε ότι απέκτησε αδελφική σχέση με τον Λίαμ Πέιν αφού γύρισαν μαζί ένα ντοκιμαντέρ το 2019. Περιέγραψε τον πρώην τραγουδιστή των One Direction ως «καλό του φίλο» σημειώνοντας ότι οι δυο τους ταξίδεψαν στη Ναμίμπια για το πρόγραμμα «Ant Middleton & Liam Payne: Straight Talking».

 

Ο αρχηγός των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ έγραψε στο X/Twitter: «Η ζωή είναι πολύτιμη παιδιά και μπορείς να την έχει μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ». Όταν ρωτήθηκε αν διάβασε τα νέα για τον Πέιν, ο Γκάλαχερ επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει την είδηση και τη χαρακτήρισε «πολύ λυπηρή».

Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα αγοριών όλων των εποχών, οι Backstreet Boys, έγραψαν: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα που νιώθουμε συλλογικά αυτή τη στιγμή και φαίνεται ότι ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται στην ίδια θέση».

Οι Jedward το ιρλανδικό ποπ ντουέτο, το οποίο, όπως οι One Direction, έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή τους στο The X Factor έγραψαν: «Αναπαύσου εν ειρήνη Λίαμ Πέιν. Συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια».

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης Τσάρλι Πουθ απέτισε φόρο τιμής στον Λίαμ Πέιν δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία είναι μαζί χωρίς λεζάντες. Στα stories του στο Instagram έγραψε: «Είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή. Ο Λίαμ ήταν πάντα τόσο ευγενικός μαζί μου. Ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε». Πρόσθεσε επίσης ένα βίντεο με τον Πέιν, γράφοντας: «Είμαι τόσο αναστατωμένος αυτή τη στιγμή, ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

 

Ο μουσικός παραγωγός Zedd έγραψε: «Η ζωή είναι σύντομη και εύθραυστη… Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάνε οι άνθρωποι. Ζούμε σε εποχές, στις οποίες το να είσαι αγενής, διχαστικός και κακός είναι φυσιολογικό. Μερικές φορές μάλιστα επιδοκιμάζεται. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε ευγενικοί, υποστηρικτικοί και προσεκτικοί».

 

Το μέλος των Rolling Stones, Ρόνι Γουντ δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε για τον θάνατο του Πέιν και πρόσθεσε: «Ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα μαζί του στην ερμηνεία μας στο X Factor».

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και άναψαν κεριά στη μνήμη του. Άλλοι στέκονταν σοκαρισμένοι, άλλοι κοιτούσαν την πρόσοψη του ξενοδοχείου Casa Sur, στο Παλέρμο του Μπουένος Άιρες όλες οι κουρτίνες του οποίου ήταν κλειστές. Ο Λίαμ Πέιν ήταν στην Αργεντινή με αφορμή τη συναυλία του Νάιλ Χόραν των One Direction.

«Αισθάνομαι συντετριμμένη. Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί δεχόμουν πολύ εκφοβισμό στο σχολείο μου και τα τραγούδια του με βοηθούσαν. Είμαι συντετριμμένη. Ήρθα μόλις έμαθα τα νέα» ανέφερε η Μαρτίνα Μπελαούστγκι «Τον είδα στη συναυλία του Νάιλ πριν από μερικές εβδομάδες. Τραγουδούσε και χόρευε» πρόσθεσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Guardian.

Η Μπερενίσε Ντέσμποντ 23 ετών τόνισε: «Είμαι θαυμάστρια από πολύ μικρή. Νιώθω πολύ λυπημένη και σοκαρισμένη. Ήταν μέρος των εφηβικών μου χρόνων, της εφηβείας μου. Ήρθα εδώ αμέσως, μόλις έμαθα τα νέα. Είμαι δέκα χρόνια στο Argentina One Direction fanclub. Θα μείνω έξω από αυτό το ξενοδοχείο για πολλές ώρες».

θάνατοςτραγουδιστής