Lifestyle|19.10.2024 15:42

Liza Minnelli: Μιλά για την προσωπική της ζωή σε μια σπάνια συνέντευξη - «Φροντίστε το σώμα σας»

Newsroom

Η Λάιζα Μινέλι (Liza Minnelli) μεγαλώνει με χάρη και πλέον διαθέτει τη γνώση και τη σοφία ώστε να μπορεί να μοιραστεί μερικές συμβουλές. Σε σπάνια συνέντευξη της στο περιοδικό Interview, η 78χρονη σταρ τόνισε τη σημασία του να δίνεις προτεραιότητα στη σωματική σου ευεξία.

«Η ζωή μου είναι πραγματικά όμορφη»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Έχω μια συμβουλή: Φροντίστε το σώμα σας γιατί μπορεί να ζήσετε περισσότερο απ’ όσο περιμένετε. Εγώ απλά συνεχίζω να αντικαθιστώ τα μέρη και να προχωράω μπροστά. Απλά αντιμετωπίστε το και να είστε ευτυχισμένοι, και όπως μου τραγούδησε και μου δίδαξε ο Dick Van Dyke, Put on a Happy Face»

 

Επιπλέον, στο εξώφυλλο, η Μινέλι, κόρη της αείμνηστης Τζούντι Γκάρλαντ (Judy Garland) και του σκηνοθέτη Βινσέτε Μινέλι (Vincente Minnelli), μοιράστηκε ότι υπάρχουν πολλές παρανοήσεις που έχουν οι άνθρωποι για εκείνη και τη ζωή της.

«Διαβάζουν σκουπίδια και π@π#ριές και δεν ξέρουν ότι η ζωή μου είναι πραγματικά όμορφη», παραδέχτηκε. «Είναι γεμάτη με αγαπημένα πρόσωπα, γέλιο, δημιουργικότητα και συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια. Ο κόσμος οπλοποιεί τις τρελές ιστορίες, είναι πολύ βαρετό. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο δεμένη οικογένεια είμαστε. Μερικές φορές με πλήγωναν, αλλά η δουλειά σου ως καλλιτέχνης είναι να μην τους ακούς και να κάνεις αυτό που κάνεις εσύ, το οποίο δεν μπορούν να κάνουν».

 

Αυτή η στάση είναι, εν μέρει, αυτό για το οποίο θέλει να τη θυμούνται. «Έφτιαξα τη δική μου λωρίδα κυκλοφορίας», δήλωσε στο περιοδικό. «Δούλεψα και εξακολουθώ να δουλεύω όσο σκληρά μπορεί να δουλέψει ο καθένας και αγαπώ κάθε άνθρωπο που με στήριξε και νοιάζεται για μένα. Αγαπώ την ερμηνεία. Εξακολουθώ να παίρνω μαθήματα χορού και όταν τραγουδάω στον κόσμο στο θέατρο, δεν δίνω παράσταση – μοιράζομαι την αγάπη μου με τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Ρωτάω: Έτσι αισθάνομαι. Εσύ πώς νιώθεις; Η δουλειά μου είναι πραγματική», συμπλήρωσε.

 

τραγουδίστριαΤζούντι Γκάρλαντηθοποιός