Lifestyle|18.10.2024 17:19

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Αποκάλυψε το λόγο που πήρε δέκα κιλά βάρος

Newsroom

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 και μίλησε στην Αθηναΐς Νέγκα για τους ρόλους που ξεχώρισε στην καριέρα του.

Η ταινία που τον ενέπνευσε για αυτή την απόφαση

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πήρε 10 κιλά για τις ανάγκες ενός ρόλου και συγκεκριμένα για να αποδώσει καλύτερα τον ήρωα που ενσάρκωνε. Ο λόγος για την ταινία «Καπετάν Μιχάλης», στην οποία συμμετείχε πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Χρειάστηκε να πάρω δέκα κιλά για έναν ρόλο. Δεν ήταν απαιτούμενο αυτό, εμένα μου βγήκε. Ήταν για μια ταινία που κάναμε πριν από δύο χρόνια τον "Καπετάν Μιχάλη". Εκεί έκανα έναν Κρητικό ήρωα, επαναστάτη, λεβεντάνθρωπο, μαχητή με όλο το πακέτο», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ενώ συνέχισε: «Όταν μας έφεραν τα υπέροχα ρούχα που θα φορούσαμε – τα περισσότερα ήταν αυθεντικά κομμάτια, τα είχαν φέρει από προσωπικές συλλογές – σκέφτηκα ότι τα ρούχα έπρεπε να γεμίσουν με έναν τρόπο. Το συζήτησα με τον σκηνοθέτη και ήμασταν θετικοί στο να φτιάξω την κορμοστασιά αυτού του ανθρώπου».

«Ήμουν πάντα λιτοδίαιτος, μπορεί να φύγω από το σπίτι νηστικός, δεν ασχολούμαι με το τι θα φάω, ξεχνάω να φάω», είπε κλείνοντας ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Παναγιώτης Μπουγιούρηςηθοποιός