Lifestyle|19.10.2024 11:24

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ενθουσίασε ως Μέριλιν Μονρόε με την πρώτη της εμφάνιση σε Αθηναϊκή πίστα

Newsroom

Ως μια σύγχρονη εκδοχή της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε επέλεξε να εμφανιστεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας θα βρίσκεται, καθ' όλη τη φετινή σεζόν, σ' ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη και τη Shaya.

Η σκηνή απογειώθηκε από την παρουσία της, όταν εμφανίστηκε μέσα σε μια ιδιαίτερη κατασκευή γεμάτη νερό, σχεδιασμένη σαν ένα γιγαντιαίο κολωνάτο ποτήρι. Η ίδια λικνιζόταν αισθησιακά, παραπέμποντας στην ακαταμάχητη γοητεία και το sex appeal της Μονρόε, προκαλώντας ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από το κοινό. 

Πολλοί φίλοι και γνωστοί της influencer βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν στην πρεμιέρα της, και δεν παρέλειψαν να μοιραστούν στιγμιότυπα της μοναδικής βραδιάς στα social media. Οι αναρτήσεις γρήγορα κατέκλυσαν το διαδίκτυο, ενισχύοντας το buzz γύρω από τη νέα επαγγελματική της πορεία.

Video: panos__mylonas

«Είμαι έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια»

Νωρίτερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» για το νέο της αυτό βήμα και το πώς αντιμετωπίζει την πρόκληση της σκηνής. «Δεν ξυπνάω και κοιμάμαι σαν Μέριλιν», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αυτό γίνεται μόνο για το σόου. Μου αρέσει το νέο ξεκίνημα και είμαι ενθουσιασμένη. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και με γεμίζει», τόνισε η Παναγιώταρου, προσθέτοντας ότι της είχαν γίνει πολλές προτάσεις για εμφανίσεις στα μπουζούκια, αλλά εκείνη επέλεξε αυτό το πιο καλλιτεχνικό και ξεχωριστό project, που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά της.

Παρότι η ίδια παραδέχτηκε ότι αναμένει κριτική, ιδίως λόγω της ιδιότητάς της ως influencer, η Παναγιώταρου δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια. «Οι πρώτες που δέχονται κριτική είναι συνήθως τα μοντέλα και οι influencers, και το καταλαβαίνω. Ωστόσο, σε αυτό το σόου δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια. Πηγαίνω σαν περσόνα, γιατί πιστεύω πως μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα», ανέφερε με αυτοπεποίθηση.

Αλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΜέριλιν Μονρόε