Lifestyle|21.10.2024 20:15

Η Jennifer Lopez στην ίδια εκδήλωση με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner! Η αμηχανία και οι φωτογραφίες

Newsroom

Πρώτη κοινή επίσημη δημόσια εμφάνιση για τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) και την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους και την αίτηση διαζυγίου.

Με διαφορετικές παρέες στην εκδήλωση

Ο ηθοποιός παρευρέθη σε μια εκδήλωση συνοδευόμενος από την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner). Η αμηχανία κορυφώθηκε όταν στην ίδια εκδήλωση παρέστη και η εν διαστάσει σύζυγός του αλλά με τη δική της παρέα

Ο Αφλεκ και η Γκάρνερ παρευρέθησαν στην εκδήλωση μαζί με το 15χρονο γιο τους, Φιν. Το ζευγάρι έχει επίσης τη 18χρονη Βάιολετ, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στο πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, αλλά και τον 12χρονο Σάμιουελ.

Ταυτόχρονα, η Τζένιφερ Λόπεζ παρευρέθη στην εκδήλωση μαζί με το 16χρονο παιδί της, Emme και μερικούς φίλους. Και οι δύο πλευρές φάνηκαν να έχουν καλή διάθεση και εθεάθησαν να χαμογελούν καθώς έφτασαν στις αντίστοιχες παρέες τους.

Η Λατίνα τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, ακριβώς δύο χρόνια μετά τον γάμο τους μπροστά σε οικογένεια και φίλους στην Τζόρτζια. Ανέφερε την ημερομηνία του χωρισμού τους στις 26 Απριλίου και τις ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του χωρισμού τους.

Τζένιφερ ΓκάρνερΤζένιφερ ΛόπεζηθοποιόςΜπεν Άφλεκτραγουδίστρια