Lifestyle|22.10.2024 15:19

Christy Turlington: Ενθουσίασε το κοινό με το «απείραχτο» πρόσωπό της

Newsroom

Η Κρίστι Τέρλινγκτον (Christy Turlington) μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην πασαρέλα του οίκου Ralph Lauren για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2025 για την αυθεντικότητα και τη φυσική της ομορφιά.

Η αψεγάδιαστη φυσικότητα

Η παγκοσμίου φήμης καλλονή, που παραμένει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές του μόντελινγκ, αποθεώθηκε στα social media για το γεγονός ότι τον μοντέλο δεν έχει πειράξει το πρόσωπό της, προβάλλοντας τη φυσική διαδικασία της γήρανσης με χάρη και ακεραιότητα.

Στα σχόλια που κατέκλυσαν τα social media, πολλοί αναφέρθηκαν με ενθουσιασμό στη φυσική της εμφάνιση. «Πρέπει να ομαλοποιήσουμε και να αγαπάμε την πραγματική ομορφιά. “Γήρανση” με ακεραιότητα και χάρη» ήταν ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά σχόλια. Άλλοι τη συνέκριναν με την όντρει Χομπορν (Audrey Hepburn), ενώ πολλοί αναφέρθηκαν στην έννοια της γήρανσης ως προνόμιο: «Τόσες πολλές γυναίκες μεταμορφώνουν τα πρόσωπά τους σε αγνώριστα καρτούν. Αυτό είναι πολύ πιο όμορφο».

 

Παράλληλα, υπήρξαν και φωνές που τόνισαν την ανάγκη να επανεκτιμήσουμε την αξία της φυσικής εμφάνισης. «Είναι ένας πολύ θλιβερός κόσμος όπου η φωτογραφία μιας φυσιολογικής γυναίκας, με κανονικό δέρμα και φυσιολογικά σημάδια γήρανσης πρέπει να αναρτηθεί και να γιορτάζεται σαν να ήταν θαύμα», σχολίασε ένας χρήστης, υπογραμμίζοντας ότι η κοινωνία έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει στο να αποδεχτεί τη φυσική ομορφιά.

Κρίστι Τέρλινγκτονμοντέλο