Lifestyle|23.10.2024 10:43

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο ο πατέρας του – Παραμένει στη ΜΕΘ

Newsroom

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντας, Μανώλη Παπακαλιάτη ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο 76χρονος άνδρας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν είναι διασωληνωμένος, ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στην κνήμη και στη γνάθο και ελαφρύτερα τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το πολύωρο χειρουργείο ενώ όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Γεώργιος Χαλκιαδάκης στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο σήμερα, ενώ υπάρχει ακόμη μία πιθανότητα να υποβληθεί και σε τρίτη επέμβαση.

Ο 76χρονος επιχειρηματίας παρασύρθηκε από μηχανή ενώ κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Σημειώνεται πως τη μηχανή οδηγούσε ένας 57χρονος άντρας και πίσω του καθόταν ένα ανήλικο παιδί, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στο πλευρό του πατέρα του βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός ενημερώθηκε για το τροχαίο από αυτόπτες μάρτυρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημα, σημειώνοντας πως ο πατέρας του είναι σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. «Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χριστόφορος Παπακαλιάτηςτροχαίοηθοποιός