Lifestyle|23.10.2024 10:55

The Voice: Η πρώτη αντίδραση της 18χρονης τρανς εγγονής της Δούκισσας μετά τη συμμετοχή στο παιχνίδι

Newsroom

Η 18χρονη Angel έκανε τη διαφορά το βράδυ του Σαββάτου (19/10) στο «The Voice» και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού. Η ίδια αποκάλυψε στη σκηνή του παιχνιδιού πως είναι εγγονή της θρυλικής λαϊκής τραγουδίστριας Δούκισσας.

Τα πρώτα λόγια της

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η 18χρονη τρανς γυναίκα μέσω βίντεο της στο Tik Tok, ευχαρίστησε τον κόσμο τόσο για τα μηνύματα, όσο και για την υποστήριξη που έλαβε στο διαδίκτυο.

«Είμαι η Angel για όσους δεν με ξέρουν, είμαι διαγωνιζόμενη στο The Voice of Greece. Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα τα μηνύματα, για όλη την στήριξη. Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα, είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ όλους, έναν προς έναν, αν δεν έχω απαντήσει σε κάποιον, χίλια συγγνώμη. Δεν έχω λόγια πραγματικά σας ευχαριστώ, όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης με έχουν συγκινήσει πάρα πολύ, δεν το περίμενα καθόλου», ανέφερε αρχικά η Angel.

T

«Επίσης θέλω να περάσω ένα μήνυμα σε αυτά τα παιδιά που φοβούνται να μιλήσουνε, φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, φοβούνται να είναι ο εαυτός τους. Να είστε ο εαυτός σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας να δείχνετε τα ταλέντα σας γιατί όλοι αξίζουν σε αυτή τη ζωή και να μη φοβάστε τίποτα», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Και όπως είχε πει μια σπουδαία γυναίκα, οι άνθρωποι δε χρειάζεται να σας σέβονται, δε χρειάζεται να σας αγαπάνε, αλλά όταν κοιτάτε σε αυτόν τον καθρέφτη να αγαπάτε αυτό που βλέπετε, αυτό έχει σημασία», κατέληξε.

τραγουδίστριατρανςThe Voice