Lifestyle | 24.10.2024 16:55

Μπέττυ Μαγγίρα για Μαρινέλλα: «Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος» - Τα νεότερα για την υγεία της

Newsroom

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρευρέθηκε στο εναρκτήριο πάρτι του φετινού MadWalk, στο κέντρο της Αθήνας. Με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο και πάντα κομψή, η παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες για τη φετινή της συνεργασία με τη Μαρινέλλα, η οποία δυστυχώς διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Η Μπέττυ επρόκειτο να συνεργαστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη Μαρινέλλα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όμως τα σχέδια άλλαξαν. Η ίδια τόνισε πως έχει επισκεφθεί την αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά προτίμησε να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Με σεβασμό και εκτίμηση, δήλωσε: «Δεν θα ήθελα να πω περαιτέρω λεπτομέρειες. Θέλω επειδή είναι πολύ δυνατός άνθρωπος να την αφήσουμε ν' αναρρώσει. Κάθε μέρα είναι καλύτερα και εύχομαι να επανέλθει πλήρως».

Επιπλέον, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αποφεύγοντας τις φήμες και τις υπερβολές. «Αν είναι να κάνω κάτι τηλεοπτικά, θα το πω δημόσια. Δεν πρόκειται να βγω να διαμαρτυρηθώ ή να προκαλέσω. Αυτή είναι η δουλειά μας, έχει τα πάνω και τα κάτω της, με ανατροπές και αλλαγές» σχολίασε χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις επαγγελματικές εξελίξεις.

Ξεκίνησε φυσιοθεραπείες

Η δημοσιογράφος Ελλη Αυξεντίου στην εκπομπή «Το Πρωινό»  μετέφερε τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η αγαπημένη τραγουδίστρια δείχνει σημαντική βελτίωση και έχει ήδη ξεκινήσει φυσιοθεραπείες. Σύντομα, οι γιατροί θ' αποφασίσουν αν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό ή αν θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας, ενώ η εγγονή της, που έχει κληρονομήσει το ταλέντο της, τραγουδάει συχνά στην αγαπημένη της γιαγιά, φέρνοντας της δύναμη και χαρά μέσα από τη μουσική.

Η περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας ξεκίνησε όταν υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Ηρώδειο, στις 25 Σεπτεμβρίου, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών. Η είδηση συγκλόνισε το κοινό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς η ίδια αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ωστόσο, η βελτίωσή της αφήνει ελπίδες για την πλήρη ανάρρωσή της, με όλους να προσδοκούν την επιστροφή της στο αγαπημένο της κοινό.

ΜαρινέλλαMadwalkΜπέττυ Μαγγίρατραγουδίστρια