Lifestyle|25.10.2024 14:22

Georgina Rodriguez: Με πνευμονία στο νοσοκομείο η σύντροφος του Cristiano Ronaldo

Newsroom

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ (Georgina Rodriguez), γνωστή influencer και σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo), αποκάλυψε πρόσφατα ότι αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Στα social media, η 30χρονη ενημέρωσε τους εκατομμύρια θαυμαστές της για την περιπέτεια αυτή, αναφέροντας ότι διαγνώστηκε με πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Ροντρίγκεζ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ιατρική φροντίδα που έλαβε, γράφοντας: «Επιτέλους πίσω στο σπίτι! Πέρασα τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο με πνευμονία, είμαι καλύτερα τώρα, αλλά ακόμα αναρρώνω στο σπίτι με την οικογένειά μου».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό που στάθηκε δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη φάση, τονίζοντας ότι την υποστήριξαν με επαγγελματισμό και φροντίδα. «Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του προσωπικού, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους στο νοσοκομείο… με φρόντισαν τόσο υπέροχα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό» έγραψε, καταλήγοντας με λόγια ευγνωμοσύνης για την περίοδο της ανάρρωσής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ νοσηλεύτηκε στο Σαουδικό Γερμανικό Νοσοκομείο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου διαμένει με τον Ronaldo και τα παιδιά τους. Το γεγονός ότι αναγκάστηκε να νοσηλευτεί συγκλόνισε το κοινό της, αλλά και την ίδια, καθώς ήταν μια ξαφνική και σοβαρή περιπέτεια.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολυτελή και λαμπερή ζωή, τόσο ως influencer όσο και ως μοντέλο. Από τότε που γνώρισε τον Ρονάλντο το 2016, σ' ένα κατάστημα Gucci στη Μαδρίτη, η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά. Με την οικογένειά της στο πλευρό της, η Ροντρίγκεζ συνεχίζει ν' αναρρώνει και να επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητά της.

Τζορτζίνα ΡοντρίγκεζνοσοκομείοπνευμονίαΚριστιάνο Ρονάλντο