Lifestyle|28.10.2024 11:52

Λευτέρης Πανταζής: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που του στέρησε τη φωνή - «Το έπαθα από στενοχώρια»

Newsroom

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου η παρουσιάστρια του επιφύλασσε ένα αφιέρωμα στην καριέρα και τη ζωή του. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια συγκινητική εξομολόγηση, αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από μερικά χρόνια, όταν έχασε τη φωνή του μετά από ένα μικρό ισχαιμικό επεισόδιο.

Όπως ανέφερε: «Ηταν μια δύσκολη περίοδος, η κόρη μου τότε ήταν στην Αμερική, και γενικά δεν ήμουν καλά ψυχολογικά». Οι γιατροί του είπαν ότι θα χρειάζονταν έξι μήνες για να μιλήσει και ένας χρόνος για να τραγουδήσει, αλλά, όπως είπε ο ίδιος, ανέκτησε τη φωνή του, την έβδομη ημέρα, γεγονός που ο ίδιος θεωρεί θαύμα και αποδίδει στην πίστη του.

Ο Λευτέρης Πανταζής τόνισε τη σημασία της πίστης, της οικογένειας και της αγάπης του κόσμου που του έδωσαν δύναμη. «Η αγάπη του κόσμου, η πίστη μου, η οικογένειά μου με βοήθησαν πολύ, και έτσι την έβδομη ημέρα ένιωσα πως τις σκαπουλάραμε».

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα ότι το ισχαιμικό επεισόδιο συνέβη την ώρα που βρισκόταν στο ιατρείο του γιατρού του, κάτι που χαρακτήρισε τύχη μέσα στην ατυχία του.

τραγουδιστήςυγείαΛευτέρης Πανταζής