Μαίρη Βιδάλη: Το σπαρακτικό αντίο στον Πάνο Τουλιάτο - «Σε περιμένει ο Κάρολός μου»
NewsroomΟ Πάνος Τουλιάτος έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας με το θάνατο του να βυθίζει σε βαθιά θλίψη την οικογένεια, τους φίλους αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.
«Αντίο πιστέ μου φίλε»
Η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη – που πρόσφατα έχασε τον γιο της Κάρολο - θέλησε να πει το δικό της ξεχωριστό αντίο στον ηθοποιό συγκινώντας με τα τρυφερά της λόγια αναρτώντας μία κοινή τους επαγγελματική φωτογραφία από το παρελθόν.
«Πάνος Τουλιάτος, κατέβηκε από την σκηνή της ζωής! Αντίο πιστέ μου φίλε! Πόσες παραστάσεις πόσα ταξίδια!!! Ελλάδα, Καναδά, Αγίους Τόπους. Εκεί σε περιμένει ο Χρήστος και η Έλενα. Ακόμα ο καλός σου φίλος Γιάννης Λαμπρόπουλος που έφυγε λίγο πριν από σένα και η Ευτυχία μας. Σε περιμένει και ο Κάρολος μου που μαζί «βαφτιστήκαμε» στον Ιορδάνη τότε. Καλή αντάμωση», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Βιδάλη στην ανάρτηση της για το χαμό του ηθοποιού.
- Οργή για τα θύματα της φωτιάς στο κλαμπ στη Β. Μακεδονία: Οι έρευνες αποκαλύπτουν την ανεξέλεγκτη διαφθορά
- Το υπουργείο Υποδομών «δείχνει» την Ελληνικό Μετρό για την εκτός μελέτης σήραγγα 160 μέτρων στη γραμμή 4
- Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση των πέντε νέων από το Κότσανι που νοσηλεύονται στη Θεσσαλονίκη
- Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Έλτον Τζον - Οι αλλαγές στη ζωή του μετά την απώλεια όρασης