Lifestyle|09.11.2018 11:11

Αντριάνα Λίμα: Δάκρυα για την τελευταία της μέρα (pics+vid)

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Το πιο λαμπερό σόου στο χώρο της μόδας έγινε το βράδυ της Πέμπτης, 8 Νοεμβρίου, στη Νέα Υόρκη και πρωταγωνίστριες ήταν φυσικά τα σέξι «Αγγελάκια» της «Victoria's Secret».

Τα εντυπωσιακά εσώρουχα της φίρμας έβαλαν, όπως κάθε χρόνο, μεγάλα ονόματα της πασαρέλας - ανάμεσά τους η Κένταλ Τζένερ, οι αδερφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και η Έλσα Χοσκ, που φόρεσε το εκπληκτικό «fantasy bra» του οίκου Σβαρόφσκι, με τα 21.000 διαμάντια.

Η είδηση της βραδιάς όμως ήταν άλλη. Η 37χρονη μελαχρινή καλλονή Αντριάνα Λίμα αποχαιρέτισε τους εκατομμύρια θαυμαστές της και ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η τελευταία της (19η) εμφάνιση σε σόου της VS. Το μοντέλο από τη Βραζιλία, που συνέδεσε το όνομά της απόλυτα με το catwalk της Victoria's Secret, ξέσπασε σε λυγμούς και έστειλε το τελευταίο φιλί στις κάμερες.

Αντριάνα Λίμα (AP/Evan Agostini)

Η Αντριάνα που διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της κάνοντας εντατικές προπονήσεις μποξ, έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών.

Αντριάνα Λίμα (AP/Evan Agostini)

Για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, για τη στήριξη όλων αυτών των χρόνων, η Αντριάνα πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram με όλες τις κορυφαίες της στιγμές ως Αγγελάκι της Victoria's.  

T

Το 2009 παντρεύτηκε τον Σέρβο μπασκετμπολίστα του NBA, Μάρκο Γιάριτς, και έχουν δύο κόρες. Τον Μάιο του 2014 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους και τον Ιούνιο του 2017 έγινε γνωστή η σχέση της με τον Τούρκο συγγραφέα, Μετίν Χάρα.

T
T
Αντριάνα ΛίμαVictoria's Secret