Lifestyle | 09.11.2018 11:07

Φόρεσε το σουτιέν του 1 εκατ. € με τα 21.000 διαμάντια (vid)

Newsroom

Κάθε χρόνο, ένα από τα πανέμορφα μοντέλα - αγγελάκια της Victoria's Secret έχει την τιμή να φορέσει το πανάκριβο «fantasy bra», τον πιο ακριβό στηθόδεσμο του φαντασμαγορικού σόου της Victoria's Secret.

Φέτος, το μοντέλο που φόρεσε αυτόν τον μικρό θησαυρό ήταν η Σουηδή κατάξανθη καλλονή Έλσα Χοσκ, η οποία δήλωσε πριν το σόου:

«Αλήθεια, η αίσθηση είναι υπέροχη. Νιώθεις απίστευτα δυνατή με το συγκεκριμένο σετ, όχι λόγω της οικονομικής τους αξίας, αλλά και λόγω του κόπου που χρειάστηκε για να φτιαχτούν. Έχει μεγάλη διαφορά στο περπάτημά μου, με κάνει και νιώθω δυνατή, μου δίνει την αίσθηση της επιβράβευσης κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο».

 
T

To φετινό «σουτιέν της φαντασίας» δημιούργησε ο Οίκος Victoria's Secret σε συνεργασία με τον Οίκο Swarovski, έχει 21.000 διαμάντια και κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια

 

Χρειάστηκαν πάνω από 930 ώρες για να κατασκευαστεί και φέτος για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσουν στην αγορά και σετ εσωρούχων που θα μιμούνται το fantasy bra, μόνο που θα κοστίζουν πολύ λιγότερο (περίπου 250 δολάρια) και δεν θα είναι φτιαγμένα από διαμάντια, αλλά από κρυσταλλάκια Swarovski.

Victoria's Secret