Κώστας Μαρτάκης: «Στα 40 αποφάσισα να μην προσπαθώ να αρέσω σε όλους, αλλά οι άλλοι να αρέσουν σε μένα»
Newsroom
Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, με αφορμή τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του και τη σχέση του με τον χρόνο, ενώ αποκάλυψε πόσο ετών είναι, δηλώνοντας πως δεν έχει περάσει μέχρι σήμερα κρίση ηλικίας.
«Δεν έπαθα καμία κρίση ηλικίας»
Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε αρχικά: «Τον Μάιο θα γίνω 41 και νομίζω το μυστικό, αν μπορώ να το πω ως… μυστικό είναι ότι κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Δεν έπαθα καμία κρίση ηλικίας. Όταν πάτησα τα 40 άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν είναι σωστό για την ψυχή μου να προσπαθώ να αρέσω σε όλους. Είναι καιρός σιγά σιγά οι άλλοι να προσπαθήσουν να αρέσουν σε μένα», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.
Σε άλλο μέρος των δηλώσεών του ο τραγουδιστής μίλησε για τη διαδικτυακή απάτη που έγινε με AI όταν δημοσιεύτηκε φωτογραφία από το νοσοκομείο με το πρόσωπό του, κάτι που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους.
«Με στενοχώρησε και με απογοήτευσε που υπάρχουν άτομα που μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους αστεία. Επειδή έλειπα στο εξωτερικό, εκείνο το βράδυ με πήραν και ο πατέρας μου και η μητέρα μου, μαζί με όλο τον κόσμο και οι κοντινοί μου συγγενείς, τρομοκρατημένοι. Αισθάνθηκα πολύ περίεργα και άσχημα. Είναι σαν βιασμός αυτό το πράγμα, να πρέπει να απολογηθείς για κάτι που δεν ισχύει», απάντησε ο Κώστας Μαρτάκης.
«Αν είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας οι δικοί μου, όλο αυτό θα τους στενοχωρούσε πάρα πολύ και ύστερα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα», τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.
- Στον «αέρα» παραμένει η εκεχειρία στην Ουκρανία: ΗΠΑ και Ρωσία δεν κάνουν κοινή δήλωση, παρά τις 12 ώρες συνομιλιών
- «Πτυχίο 1.200 ευρώ»: Δεύτερο κύκλωμα στον δήμο Ρόδου - Εμπλέκεται και η προϊστάμενη της Πολεοδομίας
- Ισραηλινοί λίντσαραν έναν από τους σκηνοθέτες του «No Other Land» - Έχουν χαθεί τα ίχνη του
- Ένα δώρο προκάλεσε το επεισόδιο μεταξύ του Τραμπ και του Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο;