Lifestyle|06.05.2019 11:51

Σαρλίζ Θερόν: Νέος άνδρας στη ζωή της και δεν είναι ο Μπραντ Πιτ

Newsroom

Το δημοσίευμα της The Sun που υποστήριζε ότι υποστηρίζει ότι ο 55χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ και η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν, έχουν δεσμό, δεν φαίνεται να είχε βάση, καθώς η ηθοποιός δηλώνει επιμόνως «100% single». Νέο δημοσίευμα - αυτή τη φορά της Mirror - φωτογραφίζει έναν νέο άνδρα στη ζωή της όμορφης Σαρλίζ.  

Η διάσημη ηθοποιός και ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγος του σουπερμόντελ Χάιντι Κλουμ, Σιλ συναντήθηκαν πρόσφατα καθώς έμεναν και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονταν για επαγγελματικούς λόγους. Και φυσικά, ο 56χρονος Σιλ, μαγεύτηκε από την ομορφιά της και θέλει να βγει ραντεβού μαζί της μόλις επιστρέψουν στο Λος Άντζελες.

Μια πηγή δήλωσε στην Sunday Mirror: «Έπεφταν διαρκώς ο ένας πάνω στον άλλον και ο Σιλ γοητεύτηκε από την Σαρλίζ Θερόν. Είναι ένας όμορφος άνδρας και δεν έχει πρόβλημα να βγει μπροστά και να συστηθεί. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, περνούσαν ο ένας δίπλα από τον άλλον και όταν τελικά μίλησαν, υπήρξε πολλή χημεία ανάμεσά τους».

T

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι ελεύθερος μετά το διαζύγιό του το 2012 με την Χάιντι Κλουμ με την οποία έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Η Σαρλίζ Θερόν, που έχει υιοθετήσει δύο παιδιά και μάλιστα σόκαρε πρόσφατα λέγοντας πως ο μεγάλος της γιος είναι «κορίτσι», ξέσπασε πριν από ένα μήνα, δηλώνοντας πως είναι «συγκλονιστικά διαθέσιμη».

Σιλ, Χάιντι Κλουμ (AP Photo/Matt Sayles)

Όπως δήλωσε τότε η Σαρλίζ Θερόν στο Entertainment Tonight: «Είμαι ελεύθερη εδώ και 10 χρόνια. Κάποιος πρέπει να κάνει το βήμα και να έρθει να μου ζητήσει να βγούμε ραντεβού. Είμαι συγκλονιστικά ελεύθερη».

T

Σαρλίζ ΘερόνΜπραντ Πιτ