Lifestyle | 16.05.2019 13:00

Ο Sin Boy του Mama ξεσπά εναντίον του Κανάκη: «Τον μισώ πολύ, τον απεχθάνομαι»

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (15/5), ο Sin Boy βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τα οικονομικά προβλήματα και τον ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω της καταγωγής του.

Επίσης, ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα. «Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι τον Κανάκη! Ότι χειρότερο. Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια. Έκανε το Mama και δεν ήταν αστείος καθόλου. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει», ανέφερε αρχικά ο νεαρός ράπερ. 

«Έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ποιος είναι ο Sin boy και η Mama;

Το αγόρι της αμαρτίας (Sin boy) είναι 25 ετών, κατάγεται από την Αλβανία και θα μπορούσε να είναι ένας άλλος ράπερ 6ix9ine με τα μακριά χρωματιστά μαλλιά και τατουάζ στο πρόσωπο. Το πραγματικό του όνομα είναι Augustin Gega ή Θεόδωρος Agustin Gega. Επιλέχθηκε από τον γνωστό τραγουδιστή Stan σε διαγωνισμό της Amita και μετά το single «Παραδέξου το» ξεχύθηκε να κατακτήσει τον κόσμο της ελληνικής ραπ. 

Πριν δυο χρόνια κυκλοφόρησε τραγούδι με τη συμμετοχή της Emilia Barack με το ευφάνταστο ρεφρέν: «Δεν είμαι ηλεκτρολόγος μα θα σου αλλάξω τα φώτα». Επόμενος μουσικός... θρίαμβος με το τραγούδι «Draco». Ακολούθησε η συνεργασία του με την Αλβανίδα τραγουδίστρια Rina στο κομμάτι «Gigi» το 2018. Το Gigi κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη και μετρά 34 εκατ. προβολές στο YouTube. 

Ο Sin boy στα 22 του έγινε viral στα κινητά των... έφηβων, όταν sites έγραψαν ότι συνελήφθη (ήταν τότε 22 ετών) στη Νέα Ιωνία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για πραγματικό περιστατικό ένα είναι σίγουρο. Η υποτιθέμενη σύλληψη αυτή έβαλε άλλο ένα λιθαράκι στο χτίσιμο «του μύθου» του Sin boy... με παιδιάστικες ρίμες, λεφτά, γυναίκες και γρήγορα αυτοκίνητα. Tο τραγούδι Mama, στο οποίο συνεργάστηκε με τους MadClip, YΠΟ, Illeoo ξεκίνησε μετρώντας εκατομμύρια views από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και σκαρφάλωσε εύκολα στο Nο1 του ελληνικού Spotify.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΑντώνης ΚανάκηςSin boy