Lifestyle | 29.05.2019 13:29

Αριάνα Γκράντε: Η παραμόρφωση που σόκαρε τους φανς (vid)

Newsroom

Η νεαρή τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε με τα εκατομμύρια followers στα social media μοιράζεται με το κοινό της, όσο περισσότερο υλικό μπορεί, για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η Αριάνα έγινε κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussauds στο Λονδίνο.

Δυστυχώς η κέρινη Αριάνα εξέπληξε δυσάρεστα τους φαν της. Στον επίσημο λογαριασμό του μουσείου στο Twitter, αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες με το κέρινο ομοίωμα της Αριάνα Γκράντε και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να διακρίνει κάποια ομοιότητα με τη νεαρή σταρ. Χρήστες στα social media σχολίασαν ότι μοιάζει πιο πολύ στα πρώτα χρόνια της... Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
 

T
T

Η Αριάνα Γκράντε πρόσθεσε το modeling στη λίστα των δραστηριοτήτων της. Η τραγουδίστρια της ποπ και R&B είναι το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας Givenchy, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Το brand μόδας με μια σειρά από αναρτήσεις με όχι και τόσο διακριτικούς υπαινιγμούς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η τραγουδίστρια θα είναι η νέα πρέσβειρά του και τελικά ανακοίνωσε τα νέα την περασμένη Παρασκευή.

Ο Givenchy δημοσίευσε μια σειρά ασπρόμαυρων βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, καθιστώντας προφανές ότι η διάσημη αλογοουρά ανήκε στην τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών, όπως το «Thank U, Next».

Αριάνα Γκράντε