Lifestyle | 29.05.2019 14:01

Καλομοίρα – Καραφώτης: Ξανά μαζί 15 χρόνια μετά το Fame Story (pic)

Newsroom

H Καλομοίρα Σαράντη και ο Κώστας Καραφώτης συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν 15 χρόνια και απέκτησαν πολλούς θαυμαστές μέσα από την εμφάνισή τους στο «Fame Story 2». Το ριάλιτι που προβλήθηκε το 2004 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν το εφαλτήριο για τις καριέρες και των δύο. 

Νικήτρια του παιχνιδιού αναδείχθηκε τότε η Καλομοίρα Σαράντη, ενώ ο Κώστας Καραφώτης είχε απασχολήσει τα media με την θυελλώδη σχέση που ξεκίνησε μέσα από το Fame Story με την Μάρω Λύτρα. 

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καραφώτης στο πλαίσιο της περιοδείας του μαζί με τη Γλυκερία σε Αμερική και Καναδά βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και εκεί συνάντησε την Καλομοίρα (την οποία πρόσφατα είδαμε σε σέξι guest εμφάνιση στο Madwalk 2019).  

Fame Story 2 (Eurokinissi)


Για την συνάντησή του με την Καλομοίρα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έγραψε: «Reunion in New York City! Απλά δεν έχω λόγια γι αυτό το φωτεινό πλάσμα,που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας! Πλάσμα που μπαίνει σ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος! Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο». 

T

Fame Story