Lifestyle|09.06.2019 17:02

Νίκος Γκάνος: Σταμάτησα να συμπαθώ τη Ναταλία Γερμανού αφού τη γνώρισα (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/6), ο Νίκος Γκάνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την τηλεοπτική συνεργασία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν, η οποία δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, ο ίδιος όχι μόνο δεν κρύβει την αντιπάθειά του προς την παρουσιάστρια του Alpha, αλλά την εκφράζει και ανοιχτά στην ίδια της την εκπομπή. 

«Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα πάρα πολύ πριν τη γνωρίσω. Ο μόνος διάσημος που έχω κάνει unfollow στο Instagram είναι η Ναταλία. Νομίζω, την είχα κάνει και μπλοκ» αποκάλυψε ο τραγουδιστής στη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη. 

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια τόνισε: «Τι να πω; Ήταν μια χρονιά στο Epsilon που δεν είχε περάσει ωραία ο Νίκος. Ξέρει πολύ καλά για ποιον λόγο δεν είχε περάσει ωραία, ξέρει πολύ καλά ότι δεν ευθυνόμουν εγώ. Τα υπόλοιπα… μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, Νικολή μου! Ξέρει πολύ καλά, αλλά ας το αφήσουμε. Εγώ, καλή καρδιά! Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, νομίζω καλά έχουν πει. Κατά τα άλλα τον καταλαβαίνω γιατί δεν είχε περάσει καλά, αλλά πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος. Σίγουρα δεν ήμουν εγώ. Αυτό θα πω και θα σωπάσω».

 

Θυμίζουμε πως η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Γκάνος είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Namaste» στο παλιό Epsilon. Κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής διέκοψε την παρουσιάστρια την ώρα που μιλούσε, σηκώθηκε από τον καναπέ, μπήκε μπροστά από την κάμερά της και ζήτησε από τον σκηνοθέτη να του κάνει πλάνο. Η Ναταλία Γερμανού έμεινε έκπληκτη από την κίνηση αυτή και όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε μεγάλη αμηχανία στην ομάδα της εκπομπής. 

 
Ναταλία ΓερμανούΝίκος Γκάνος