Lifestyle|09.06.2019 17:17

Νίκος Κουρής: Είχα ψωνιστεί - Δύσκολα κατέβηκα από το καλάμι (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/6), ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και εξομολογήθηκε πως για ένα μεγάλο διάστημα είχε καβαλήσει το καλάμι.

«Θεώρησα ότι ξέρω πάρα πολλά πράγματα ή ότι μπορώ να κρίνω γι’ αυτά τα πράγματα. Στη δουλειά μας είναι πολυτιμότερο να μην κρίνεις και να δοκιμάζεις. Είχα ψωνιστεί. Πολύ δύσκολα κατέβηκα από το καλάμι. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, ακόμα και όταν στο λένε, δύσκολα το καταλαβαίνεις γιατί νομίζεις ότι είσαι ΟΚ.

Έχεις σταματήσει να είσαι δημιουργικός. Έχεις σταματήσει να προχωράς. Έχεις σταματήσει να ονειρεύεσαι κι έχεις σταματήσει να βλέπεις τα πράγματα με καθαρό μάτι. Αυτό είναι για μένα το καλάμι. Έχεις αρχίσει να έχεις πολλές έτοιμες ιδέες.

Δεν είναι καλάμι ότι φόρεσα φιόγκους και βγήκα και δεν ξέρω ποιος είμαι. Καλάμι είναι να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Καλάμι είναι να είσαι αλαζόνας. Είχα στεναχωρήσει πολλούς ανθρώπους δικούς μου και συναδέλφους. Μόνος γυρίζεις κάποια στιγμή το βράδυ σπίτι σου και το καταλαβαίνεις και προσπαθείς ξανά να μην είσαι τόσο ψώνιο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

 
Ναταλία ΓερμανούΝίκος Κουρής