Lifestyle|15.11.2018 13:25

Η Κέιτ μαγειρεύει για άστεγους και η Γκάγκα μοιράζει πίτσες

Newsroom

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πριν ξεκινήσει το πάρτι γενεθλίων του Πρίγκιπα Κάρολου, μπήκαν στην κουζίνα και μαγείρεψαν με τα χεράκια τους για τους άστεγους.

Το ζευγάρι πήγε στο Νότιο Γιορκσάιρ, όπου και συμμετείχε σε μία δραστηριότητα - μια από εκείνες που αγαπούσε η αξέχαστη Νταϊάνα - του φιλανθρωπικού οργανισμού για αστέγους, Centrepoint. 

Στον ξενώνα του φιλανθρωπικού ιδρύματος Quarry View - όπου μένουν 17 νέοι - ο Ουίλιαμ και η Κέιτ συνέβαλαν στην προετοιμασία του γεύματος.Ο πρίγκιπας ασχολήθηκε με τη σούπα Chorizo ​​και η Κέιτ Μίντλετον έκοψε φέτες ψωμιού, αστειευόμενη: «Μην κοιτάς αν το έχω κόψει ομοιόμορφα».

T

Η Lady Gaga μοιράζει πίτσες

Στις 13 Νοεμβρίου , Ημέρα Καλοσύνης, η Lady Gaga μοίρασε εκατοντάδες πίτσες για τους πληγέντες από τις ανυπολόγιστες ζημιές στην Καλιφόρνια, ενώ τραγούδησε σε μία 98χρονη που αναγκάστηκε ν' αφήσει το σπίτι της.  

Η Lady Gaga που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και το δικό της σπίτι της, λόγω της πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια, επέτρεψε σε ένα κέντρο του Ερυθρού Σταυρού για να μοιράσει τρόφιμα, καφέδες και gift cards στους πληγέντες. 

Όλα αυτά τα κατέγραψε στις InstaStories της:

Κέιτ ΜίντλετονLady Gaga