Lifestyle|15.11.2018 15:23

Ιατρόπουλος για «Ψίθυρους Καρδιάς» - Ποιοι καβάλησαν καλάμι

Newsroom

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ένας από τους ηθοποιούς που ξεχώρισε μέσα από τη σειρά του Mega «Ψίθυροι Καρδιάς», αλλά έπαιξε και τον αδερφό της Βάνας Μπάρμπα στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα» - σειρά που παίχτηκε επίσης στο Mega.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» (14/11) και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά του ζητήματα.

Ο Ιατρόπουλος, που τον τελευταίο καιρό κάνει εμφανίσεις και ως τραγουδιστής, μίλησε για ηθοποιούς της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς» που είχαν άσχημη συμπεριφορά στα γυρίσματα. 

T

Αναφερόμενος λοιπόν στους «Ψίθυρους Καρδιάς» είπε: «Τα περισσότερα παιδιά που συμμετείχαν εκεί είχαν πρόβλημα συμπεριφοράς και καβάλησαν το καλάμι. Εκτός από κάποιους σοβαρούς ανθρώπους, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ντενίζ Μπαλτσαβιά και τη Μελίνα Μποτέλη που ήταν ήδη πρωταγωνιστές και χορτάτοι από αυτά τα πράγματα, αυτοί που είχαν βγει οι καινούριοι, οι συγκεκριμένοι που δεν θέλω να ονομάσω, όντως είχαν μια απαίσια συμπεριφορά και στον κόσμο και στα γυρίσματα και παντού. Ευτυχώς εξακολουθώ και δεν τους βλέπω».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και επιβεβαίωσε ότι χώρισε με την τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου: «Με την κυρία Εγγλέζου ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ανδρόγυνο για πάντα.  Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ζήσει μαζί δύσκολες καταστάσεις δεν νομίζω ότι χωρίζουν ποτέ. Το αν ζουν μαζί ή όχι αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του. Δε με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα χωρισμού. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

T


Η Μαρία Εγγλέζου ήταν η τέταρτη γυναίκα του Μιχάλη Ιατρόπουλου, και ήταν παντρεμένοι για περίπου δέκα χρόνια.

Ψίθυροι ΚαρδιάςΜιχάλης ΙατρόπουλοςMEGA